Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1: Σίμος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Ικανοποιημένος παρά την ήττα εμφανίστηκε ο προπονητής του ΟΦΗ, Γιώργος Σίμος.

Ολυμπιακός - ΟΦΗ 2-1: Σίμος: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Παρά το γεγονός πως ο ΟΦΗ ηττήθηκε στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό 2-1 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League 1, ο Γιώργος Σίμος εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του.

Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας μιλώντας για το ματς, έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του ενώ τόνισε πως η ομάδα του μεγαλώνει σιγά-σιγά.

Αναλυτικά όσα είπε: «Ήρθαμε να αντιμετωπίσουμε σε μία δύσκολη έδρα μία πολύ καλή ομάδα που συμμετέχει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και είναι ανάμεσα στις 32 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Έναν αγώνα με υψηλό βαθμό δυσκολίας. Έγινε ένας ωραίος ποδοσφαιρικός αγώνας που τον χάρηκε ο κόσμος. Η ομάδα μας νομίζω ότι έκανε μία πάρα πολύ καλή προσπάθεια, είχαμε πολλά θετικά πράγματα μέσα στον αγώνα. Νομίζω ότι μέσα από τέτοιες εμφανίσεις, παρόλο που το σκορ μας στενοχωρεί, η ομάδα μας μεγαλώνει σιγά-σιγά.

Το συναίσθημα των ποδοσφαιριστών με όλο τον σεβασμό στον Ολυμπιακό ήταν ότι λίγο αδικήσαμε τους εαυτούς μας σήμερα, μας δίνει μεγάλη χαρά για το μέλλον. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας. Να πούμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την παρουσία του στην Ευρώπη, να του ευχηθούμε ότι καλύτερο. Η χώρα μας χρειάζεται βαθμούς. Εμείς συνεχίζουμε και μεγαλώνουμε μέρα με τη μέρα».

Ποιοι είναι οι στόχοι σας για τη φετινή σεζόν;

«Το έχουμε πει πολλές φορές. Οι στόχοι μας είναι η καθημερινή μας βελτίωση, είναι ο επόμενος αγώνας καΙ στο τέλος της χρονιάς θα δούμε που θα φτάσουμε. Θέλουμε να αποκτήσουμε μία βάση παιχνιδιού, μία φιλοσοφία παιχνιδιού και στο τέλος θα δούμε που έχουμε φτάσει. Αυτός είναι ο στόχος μας».