«Μυστήριο τρένο» ο Μολέδο

Ο Βραζιλιάνος απασχολεί τον Ολυμπιακό, οι Πειραιώτες τον ήθελαν από τον Γενάρη, αλλά μόνο εύκολη δεν είναι η περίπτωσή του.

«Μυστήριο τρένο» ο Μολέδο

Ο Ροντρίγκο Μολέδο θα αποτελέσει ένα από τα hot ονόματα του καλοκαιριού στο ερυθρόλευκο ρεπορτάζ. Είναι γνωστή η εκτίμηση που έχουν στο πρόσωπό του οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού.

Από τον χειμώνα είχαν κάνει μία απόπειρα, παρά τις διαψεύσεις από επίσημα χείλη. Ο Βραζιλιάνος στόπερ ωστόσο είναι “μυστήριο τρένο”. Συν τοις άλλοις, αντιμετωπίζει και ένα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα, το οποίο αποτέλεσε ουσιαστικά την αφορμή για να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ιντερνασιονάλ.

Ο Μολέδο δεν είναι ούτε κοντά, ούτε μακριά από τον Ολυμπιακό. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη διαδικασία βολιδοσκόπησης και επεξεργασίας όλων των παραμέτρων.

Ο ίδιος σε μία πρόσφατη συνέντευξή του είχε τονίσει ότι στην Βραζιλία ξαναβρήκε το χαμόγελό του, επειδή βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του.

Σε περίπτωση που επιστρέψει στην Ελλάδα, θα έρθει μόνος του και δεν θα τον ακολουθήσει κανένας. Εκτός πια κι αν ο Ολυμπιακός του κάνει προσφορά ενός εκατομμυρίου ευρώ, τα διπλάσια δηλαδή από αυτά που παίρνει στην Ιντερνασιονάλ. Τότε μπορεί να αλλάξει τακτική...

Με τον Μολέδο γενικότερα θα πρέπει να κρατάμε μικρό καλάθι, καθώς το κατάλαβαν για τα καλά και οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, πώς είναι με τα... φεγγάρια του και αλλάζει απόψεις από το πρωί εώς το βράδυ.

Το ότι απασχολεί τον Ολυμπιακό είναι δεδομένο. Το ότι ενδέχεται να έχει κάνει ήδη κάποια κίνηση η ομάδα του Πειραιά, κι αυτό είναι κάτι που “παίζει”. Από εκεί και πέρα όμως, έχει πολύ δρόμο η ιστορία, σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζουν άλλωστε και στην Βραζιλία. Συγκεκριμένα, στην πατρίδα του θεωρούν ότι δύσκολα θα φύγει από την Ιντερνασιονάλ, γιατί αισθάνεται πλέον πολύ χαρούμενος λόγω της παρουσίας της οικογένειάς του.

Είπαμε όμως: Μολέδο είναι αυτός και μπορεί μέσα σε λίγες ώρες να αλλάξει απόφαση!