Ο Κάιπερς «τρελαίνει» τη Γαλλία και αρέσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ο νεαρός Βέλγος επιθετικός που βγάζει μάτια με τη φανέλα της Αζαξιό έχει μπει στο… στόχαστρο της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Κάιπερς «τρελαίνει» τη Γαλλία και αρέσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ

Για να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό έβαλε σε κίνδυνο ακόμα και την ίδια του την καριέρα. Ο Ούγκο Κάιπερς είχε μείνει ανενεργός για ένα χρόνο, διότι δεν δέχτηκε να πάει από τον Εργοτέλη στην ΑΕΚ. Το περασμένο καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά και είναι αλήθεια πως φάνηκε η έλλειψη ρυθμού.

Γι’ αυτό το λόγο και ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε πως για τον ποδοσφαιριστή είναι προτιμότερο να παραχωρηθεί δανεικός προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να βρει ρυθμό. Ο Κάιπερς δόθηκε στην Αζαξιό με την οποία αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία του γαλλικού ποδοσφαίρου.

Με τα τέσσερα γκολ σε τρεις συμμετοχές έχει αναγκάσει το γαλλικό Τύπο να του πλέκει το εγκώμιο. Ο 22χρονος άσος έχει πράγματι μία εξαιρετική παρουσία παρά το γεγονός πως ήταν εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μπορεί να παίξει σε τρεις θέσεις στην επίθεση πράγμα που τον καθιστά πολύτιμο για κάθε ομάδα.

Τα κατορθώματα του στη β’ Γαλλίας φυσικά δεν έχουν περάσει απαρατήρητα στον Ολυμπιακό που τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση. Τον Ούγο Κάιπερς, όπως σας έγραψε το «ΦΩΣ», παρακολουθεί και η Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο αγγλικός σύλλογος τον Γενάρη θα βγει στην αγορά για την απόκτηση επιθετικού με τον νεαρό Βέλγο να είναι στα υπόψη και να έχει αρκετές πιθανότητες να αφήσει τη Γαλλία για την Αγγλία.