Μοντέστο: «Ο Βαλβέρδε μου άλλαξε την καριέρα»

Ο Κορσικανός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον νυν προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Μοντέστο: «Ο Βαλβέρδε μου άλλαξε την καριέρα»

Σε τηλεοπτική εκπομπή στη Γαλλία μίλησε ο Φρανσουά Μοντέστο, ο οποίος αναφέρθηκε σε αρκετά θέματα και έκανε σχόλιο ακόμα και για τον Γιάγια Τουρέ. Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της πειραϊκής ΠΑΕ ρωτήθηκε για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον προπονητή της Μπαρτσελόνα.

«Ο Βαλβέρδε μου άλλαξε την καριέρα και την ζωή! Ήρθε όταν ήμουν στον Ολυμπιακό και μου είπε «εσύ θα γίνεις Νο6». Από στόπερ έπαιζα στο κέντρο. Μου άλλαξε και τον τρόπο σκέψης και με βοήθησε πολύ. Μετά γίναμε και φίλοι και μιλάμε ακόμα και τώρα έφτασε στο σημείο να κατακτά τίτλους στην Μπαρτσελόνα», είπε χαρακτηριστικά ο Κορσικανός.

Σε ερώτηση για τον Κώστα Μήτρογλου ο Φρανσουά Μοντέστο τόνισε: «Ξέρω πολύ καλά τον Κώστα. Πολύ καλός παίκτης, φυσικός σκόρερ και απλό παιδί. Έχει βάλει πολλά γκολ. Τεχνικά πολύ καλός παίκτης. Είναι φορ περιοχής. Έχει την θέση. Δεν είναι ο παίκτης που θα πάει αριστερά ή δεξιά ή θα τον δεις να αλλάζει πλευρές ή να παίζει πολύ πίσω. Έχει δείξει την ποιότητά του και στην Μπενφίκα αλλά κια τώρα στην Μαρσέιγ».