Με Μαυρογενίδη κόντρα σε ΟΦΗ και Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Ο παλιός άσος του Ολυμπιακού θα είναι ο προπονητής της Κ19 στα δύο ματς που έχει μπροστά της η ομάδας του Πειραιά. Τι ισχύει με την τεχνική ηγεσία της Κ19.

Με Μαυρογενίδη κόντρα σε ΟΦΗ και Μπάγερν ο Ολυμπιακός

Από την περασμένη εβδομάδα η διοίκηση του Ολυμπιακού πήρε την απόφαση να προχωρήσει σε αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της Κ19 του συλλόγου. Ο Ρικάρντο Πέρες και το επιτελείο του απομακρύνθηκε από τον Ρέντη και οι «ερυθρόλευκοι» ψάχνουν την καλύτερη λύση για τον πάγκο.

Αρχικά έγιναν επαφές με τον Αντώνη Νικοπολίδη, αλλά όπως είχατε διαβάσει στο fosonline.gr το θέμα «πάγωσε» και ακόμα δεν έχει αλλάξει κάτι με τον παλιό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού. Ποια είναι τα δεδομένα και τι ισχύει αυτή τη στιγμή για το θέμα της Κ19;

Δεν υπάρχει συμφωνία με Νικοπολίδη, συνεχίζει με Μαυρογενίδη ο Ολυμπιακός

Στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού βρίσκεται ο Δημήτρης Μαυρογενίδης, ο οποίος ήταν μέχρι πρότινος προπονητής της Κ17 (παραμένει και σε αυτό το πόστο). Ο παλιός άσος των «ερυθρόλευκων» είναι αυτός που θα καθίσει στον πάγκο της Κ19 το Σάββατο (14:00) στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Με τον Μαυρογενίδη ο Ολυμπιακός θα πάει και στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου για το Youth League όπως έχει γράψει και σήμερα το «ΦΩΣ». Ακόμα κάτι οριστικό δεν υπάρχει, όμως, αυτή τη στιγμή ο Δημήτρης Μαυρογενίδης έχει κερδίσει πόντους και ίσως παίξει ρόλο η εικόνα της ομάδας στα ματς με ΟΦΗ και Μπάγερν. Στον Ολυμπιακό όπως έχουμε γράψει δεν βιάζονται να πάρουν προπονητή και θα αναζητήσουν την καλύτερη λύση για την Ακαδημία.