Δεν υπάρχει συμφωνία με Νικοπολίδη, συνεχίζει με Μαυρογενίδη ο Ολυμπιακός

Το θέμα του Αντώνη Νικοπολίδη δεν έκλεισε για την Κ19 του Ολυμπιακού που προς το παρόν θα πορευτεί με τον Δημήτρη Μαυρογενίδη στην τεχνική της ηγεσία.

Δεν υπάρχει συμφωνία με Νικοπολίδη, συνεχίζει με Μαυρογενίδη ο Ολυμπιακός

Η κακή εικόνα της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού και τα αρνητικά αποτελέσματα προκάλεσαν μία σειρά από εξελίξεις. Ο Ρικάρντο Πέρες και το επιτελείο του αποτελούν παρελθόν για τον σύλλογο. Όπως σας έγραψε το fosonline.gr ο Πορτογάλος ενημερώθηκε από χθες ότι δεν συνεχίζει στην Κ19 των Πειραιωτών.

Η πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού για την τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων είναι ο Αντώνης Νικοπολίδης. Με τον παλιό τερματοφύλακα των Πειραιωτών έχουν γίνει επαφές και σήμερα αναμενόταν το θέμα να κλείσει οριστικά. Μετά και τον νέο κύκλο συζητήσεων που υπήρξαν ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Νικοπολίδη συμφωνία δεν προέκυψε.

Αυτή τη στιγμή οι δύο πλευρές δεν έχουν δώσει τα χέρια και προς το παρόν το θέμα μοιάζει να έχει παγώσει. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Τάσο Πάντο, τον οποίο έχει ζητήσει ως συνεργάτη του ο Νικοπολίδης. Η επιστροφή του Πάντου στον Ρέντη εξαρτάται από το αν θα συμφωνήσει ο Νικοπολίδης με τον Ολυμπιακό ή όχι. Καλή διάθεση υπάρχει, αλλά αυτό δεν αρκεί για να δώσουν τα χέρια οι δύο πλευρές, αφού υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες και κάποια εμπόδια που θα πρέπει να ξεπεραστούν.

Τα δεδομένα είναι πως συμφωνία δεν υπάρχει, το θέμα προς το παρόν παγώνει, αλλά η επικοινωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν έχει διακοπεί. Δεν μπορούμε να πούμε πως χάλασε το θέμα του Νικοπολίδη, αλλά ο Ολυμπιακός δεν βιάζεται αυτή τη στιγμή να πάρει αποφάσεις.

Επιπλέον να ξεκαθαρίσουμε και κάτι ακόμα για το θέμα με τον παλιό άσο του Ολυμπιακού. Οι συζητήσεις του Νικοπολίδη με τους Πειραιώτες αφορούσαν αποκλειστικά στην τεχνική ηγεσία της ομάδας Νέων και όχι να αναλάβει και διευθυντής της Ακαδημίας των Πειραιωτών. Αν προκύψει συμφωνία που είναι πιθανό να γίνει ακόμα και αύριο ο Νικοπολίδης θα είναι προπονητής της ομάδας Νέων και τεχνικός διευθυντής. Αυτή τη στιγμή η Κ19 των «ερυθρόλευκων» συνεχίζει με προπονητή τον Δημήτρη Μαυρογενίδη και έτσι θα πορευτεί μέχρι να παρθεί η οριστική απόφαση από τη διοίκηση του συλλόγου.