Πήραν προαγωγή πέντε πιτσιρικάδες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην πρωινή προπόνηση της πρώτης ομάδας πέντε παιδιά από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Πήραν προαγωγή πέντε πιτσιρικάδες από την Ακαδημία του Ολυμπιακού

Την προετοιμασία του για την τριάδα «φωτιά» έχει ξεκινήσει ο Ολυμπιακός που το Σάββατο υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» τον επικίνδυνο ΟΦΗ. Ο Πέδρο Μαρτίνς, πάντως έχοντας ακόμα ελλείψεις λόγω της απουσίας διεθνών ποδοσφαιριστών και κάποιων που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς κάλεσε στην πρώτη ομάδα πέντε παιδιά από την Ακαδημία.

Ο 49χρονος κόουτς θέλει να έχει εικόνα από τους πιτσιρικάδες και να τους βλέπεις σε συνθήκες προπόνησης με την πρώτη ομάδα. Κάπως έτσι στο πρωινό πρόγραμμα της Τρίτης συμμετείχαν πέντε παιδιά από τα τμήματα υποδομής.

Ο Βασίλης Σουρλής, ο οποίος είχε συμμετάσχει στην προετοιμασία του Ολυμπιακού το περασμένο καλοκαίρι και αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή είναι ο ένας που προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα. Πέρα από τον Σουρλή προπονήθηκε ο Απόστολος Μαρτίνς που έχει γεννηθεί στις 8 Ιανουαρίου 2001 και αγωνίζεται στο κέντρο της άμυνας.

Ο Κυριάκος Ασλανίδης που έχει γεννηθεί στις 11 Μαρτίου 2002 είναι αμυντικό, ο Γιώργος Νεοφυτίδης, γεννημένος στις 28 Ιουλίου 2000 αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ο Νίκος Γκοτζαμανίδης που έχει γεννηθεί στις 25 Ιανουαρίου 2001 επίσης είναι αμυντικός. Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Μαρτίνς καλεί παιδιά από την Ακαδημία στην προπόνηση της πρώτης ομάδας, ενώ θυμίζουμε πως στους Νέους προπονητής παραμένει μέχρι νεωτέρας ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.