Φουλάρουν Τσιμίκας, Ποντένσε, Καμαρά, αμφίβολος ο Μπενζιά

Επέστρεψαν στις προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ρεπό και ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να χαμογελάει για τρεις απ’ αυτούς.

Φουλάρουν Τσιμίκας, Ποντένσε, Καμαρά, αμφίβολος ο Μπενζιά

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού μετά το ρεπό που τους είχε δώσει ο Πέδρο Μαρτίνς. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν προπονηθεί για τελευταία φορά την Παρασκευή το πρωί και το απόγευμα της Δευτέρας γύρισαν στο προπονητήριο ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το ματς με τον ΟΦΗ.

Από το πρόγραμμα της Δευτέρας ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να χαμογελάει για τρεις ποδοσφαιριστές του. Τσιμίκας, Καμαρά και Ποντένσε θα είναι στη διάθεση του για τα ματς που έρχονται. Ο «Τσίμι» μάλιστα προπονήθηκε κανονικά τη Δευτέρα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση. Θυμίζουμε πως είχε δεχτεί χτύπημα στη μέση στο ματς με τον Άρη και είχε γίνει αναγκαστική αλλαγή.

Καμαρά και Ποντένσε ακολούθησαν τα προγράμματα τους στο γυμναστήριο. Το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού δεν ήθελε να τους πιέσει να προπονηθούν, αφού υπάρχει το χρονικό περιθώριο. Πάντως και για τους δύο υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμοι για το ματς με τον ΟΦΗ.

Τα νέα δεν είναι ευχάριστα, όμως, για τον Γιασίν Μπενζιά. Ο Αλγερινός χαφ ένιωσε ένα τσίμπημα στο δίτερμα με την Κ19 του Ολυμπιακού την περασμένη Πέμπτη και αρχικά η εκτίμηση που υπήρχε ήταν πως δεν πρόκειται για κάτι το σοβαρό. Ο Μπενζιά, όμως δεν προπονήθηκε σήμερα και είναι αμφίβολος για τον αγώνα του Σαββάτου με τον ΟΦΗ.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας