Ξάνθη: Ο λόγος που δεν παραχωρεί εισιτήρια στον Άρη

Η ΠΑΕ Ξάνθη έκανε γνωστό τον λόγο για τον οποίο δεν παραχωρεί εισιτήρια στους φίλους της ομάδας του Άρη για το μεταξύ τους παιχνίδι στα Πηγάδια (20/10, 17:00).

Ξάνθη: Ο λόγος που δεν παραχωρεί εισιτήρια στον Άρη

Η ΠΑΕ Ξάνθη ανακοίνωσε τον λόγο για τον οποίο αποφάσισε να μην παραχωρήσει εισιτήρια στους φίλους του Άρη για το παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής της Super League 1 στα Πηγάδια (20/10, 17:00).

Ξάνθη - Άρης: Χωρίς οπαδούς ο Άρης στα Πηγάδια

Οι ιθύνοντες της ακριτικής ομάδας αναφέρουν συγκεκριμένα πως υπάρχει μια εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα Ξάνθη - Άρης, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην αναλαμβάνει την ευθύνη των πράξεων της για το εν λόγω περιστατικό και πλέον η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωσή της Ξάνθης:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με απόλυτο σεβασμό, τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στους φιλάθλους – οπαδούς αυτού, η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ ενημερώνει τον κόσμο του ΑΡΗ, εφόσον η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν έχει την υπευθυνότητα να το πράξει και αρκείται σε αναληθή και ασαφή δημοσιεύματα, ότι ο λόγος για τον οποίο δεν παραχωρήθηκε κερκίδα (χορήγηση εισιτηρίων) στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι η εκκρεμότητα 260 πλαστών εισιτηρίων από τον περσινό αγώνα ΞΑΝΘΗ –ΑΡΗΣ.

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ δεν ανέλαβε την ευθύνη των πράξεων των οπαδών της και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια. Ως εκ τούτου, ας μας εξηγήσει η ΠΑΕ ΑΡΗΣ με ποια λογική θα «έπρεπε» η ΠΑΕ ΞΑΝΘΗ και η κάθε ΠΑΕ που βρίσκεται σε μια τέτοια διαδικασία, να χορηγήσει εισιτήρια».