Ξάνθη - Άρης: Χωρίς οπαδούς ο Άρης στα Πηγάδια

Χωρίς τη στήριξη του κόσμου του θα ταξιδέψει ο Άρης στα Πηγάδια για τον αγώνα κόντρα στην Ξάνθη μετά από απόφαση των ιθυνόντων της ακριτικής ομάδας.

Ξάνθη - Άρης: Χωρίς οπαδούς ο Άρης στα Πηγάδια

Η Ξάνθη αποφάσισε να μην παραχωρήσει εισιτήρια στον Άρη για το παιχνίδι των δυο ομάδων στις 20/10 (17:00) για το πρωτάθλημα της Super League 1.

Παρόλο που ακριτική ομάδα διαθέτει συγκεκριμένη κερκίδα για τους φίλους των άλλων ομάδων, εντούτοις στη σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (10/10) αποφασίστηκε, όχι μόνο να μη δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς των «κίτρινων» αλλά και να μην υπάρχουν εισιτήρια ούτε στα εκδοτήρια του γηπέδου της ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, αλλά δικαίωμα παρουσίας σύμφωνα με ανακοίνωσή των Ακριτών θα έχουν μόνο οι κάτοχοι καρτών διαρκείας.

Πρόκειται πάντως για μια κίνηση που προκάλεσε αίσθηση από την ομάδα της Θράκης η οποία ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε αρνηθεί να δώσει εισιτήρια σε οπαδούς άλλων ομάδων. Μένει να φανεί τώρα ποια θα είναι η πολιτική της ομάδας για τα επόμενα εντός έδρας παιχνίδια.

Η ανακοίνωσή της ΠΑΕ Ξάνθης:

«Ο ΑΟ Ξάνθη ΠΑΕ ενημερώνει το φίλαθλο κοινό πως δεν θα υπάρξουν μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα Πρωταθλήματος Super League 1, ΑΟ ΞΑΝΘΗ – ΑΡΗΣ την Κυριακή 20/10/2019 και ώρα 17:00».