Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε είναι το μεγάλο άγχος του Μαρτίνς

Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός είναι η μεγάλη έννοια του 49χρονου τεχνικού ενόψει των πολύ δύσκολων αγώνων που έρχονται.

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε είναι το μεγάλο άγχος του Μαρτίνς

Ο Ντανιέλ Ποντένσε εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στους ποδοσφαιριστές του και έκανε ένα ταξίδι αναψυχής στην Κωνσταντινούπολη. Ο Πορτογάλος άσος πήρε και αυτός τις ανάσες του όπως και όλοι στην ομάδα του Πειραιά, όμως, από τη Δευτέρα ξεκινάει η δουλειά.

Μία από τις μεγάλες αγωνίες που έχει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει των σερί δύσκολων αγώνων που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός είναι και ο Ντανιέλ Ποντένσε. Ο 23χρονος άσος είχε αποχωρήσει με πρόβλημα τραυματισμού από το τελευταίο παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τότε είχε νιώσει μία σύσπαση στον προσαγωγό δεξιά με αποτέλεσμα να γίνει αλλαγή πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο στη Θεσσαλονίκη. Η πρώτη εκτίμηση για τον Πορτογάλο άσο ήταν καθησυχαστική και υπήρχε βεβαιότητα πως για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ θα είναι έτοιμος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς τον περιμένει με μεγάλη αγωνία σήμερα στον Ρέντη και είναι γεγονός πως αυτός είναι το μεγάλο άγχος του προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Ντανιέλ Ποντένσε όντως αναμένεται να είναι έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Κρητικούς, αφού όπως έλεγε και ο ίδιος μετά τον Άρη κατάλαβε νωρίς το πρόβλημα και ζήτησε αλλαγή. Βέβαια, καλό θα είναι να περιμένουμε την επιστροφή στις προπονήσεις για να επιβεβαιωθούν όλα τα παραπάνω.