Ολυμπιακός: Η επιχείρηση Σουντανί από τον Μαρτίνς

Ποντάρει πολλά ο Πέδρο Μαρτίνς στον Χιλάλ Σουντανί και τον θεωρεί πολύ σημαντικό ενόψει του προγράμματος που έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Που έχει εστιάσει ο κόουτς και οι κουβέντες με τον Αλγερινό.

Ολυμπιακός: Η επιχείρηση Σουντανί από τον Μαρτίνς

Πολλή δουλειά περιμένει τους Πειραιώτες με την επιστροφή τους στις προπονήσεις. Έρχονται ματς «φωτιά» για τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Ευρώπη που θα κρίνουν πολλά και ο Πέδρο Μαρτίνς θα χρειαστεί πολλές λύσεις για να μπορέσει η ομάδα του να ανταπεξέλθει και να βγάλει εις πέρας όλα αυτά τα ματς.

Ένας παίκτης πάνω στον οποίο ποντάρει και περιμένει από αυτόν πολλά είναι ο Χιλάλ Σουντανί. Ο Αλγερινός αγωνίστηκε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στο ματς με τον Άρη όταν ο Ντανιέλ Ποντένσε δεν μπορούσε να συνεχίσει λόγω τραυματισμού. Σε εκείνο το ματς δεν εντυπωσίασε με την απόδοση του, όμως, είναι ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις.

Το πλεονέκτημα του 31χρονου άσου είναι πως μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις. Ήδη ο Πέδρο Μαρτίνς τον έχει χρησιμοποιήσει σε τρεις διαφορετικές στα παιχνίδια του Ολυμπιακού. Έχει παίξει στα άκρα της επίθεσης, πίσω από τον επιθετικό και στην κορυφή της επίθεσης.

Αυτό από μόνο του τον καθιστά χρήσιμο και απαραίτητο για τον Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος περιμένει να του δώσει αρκετές λύσεις από εδώ και στο εξής. Ο Πορτογάλος προπονητής τον πιστεύει και τον θεωρεί σημαντικό, αλλά έχει ρίξει το βάρος του στο ψυχολογικό κομμάτι. Ο Σουντανί έχει δημιουργήσει μία πίεση στον εαυτό του θέλοντας να αποδείξει ότι είναι απαραίτητος, αλλά ο 49χρονος κόουτς του έχει μεταφέρει πως είναι σημαντικός παίκτης και απλά πρέπει να μπαίνει στο γήπεδο να κάνει τη δουλειά χωρίς να σκέφτεται κάτι διαφορετικό.