Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς έχει «τρελαθεί» με τον Αβραάμ

Πως ο Παπαδόπουλος πέτυχε το ακατόρθωτο και στον Ρέντη πίνουν νερό στο όνομα του έμπειρου στόπερ που αποτελεί παράδειγμα για όλους.

Ολυμπιακός: Γιατί ο Μαρτίνς έχει «τρελαθεί» με τον Αβραάμ

Όταν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεφε στον Ολυμπιακό οι περισσότεροι πίστευαν πως αυτό έγινε τιμής ένεκεν για να κλείσει την καριέρα του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο ίδιος σε καμία περίπτωση δεν πίστευε κάτι τέτοιο και ούτε όλο αυτόν τον καιρό κάνει τον… τουρίστα στον Ρέντη.

Κάπως έτσι τον είχαν πολλοί στο μυαλό τους τον Αβραάμ, αλλά αυτό ισχύει για εκείνους που δεν γνωρίζουν τον χαρακτήρα του και τα πιστεύω του. Ο 34χρονος στόπερ ούτε για μία στιγμή δεν είχε στο μυαλό του ότι θα πήγαινε καθημερινά στον Ρέντη και απλά θα έδινε συμβουλές. Πήγε στον Ρέντη, έπιασε τους γυμναστές και εκείνο που τους είπε ήταν ότι «θέλω να είμαι έτοιμος το συντομότερο να παίξω».

Θα μπορούσε να έχει κάνει μία συμφωνία και να κάθεται με φόρμα δίπλα στον πάγκο και να μην ταλαιπωρείται, αλλά ο ίδιος θέλησε να αποδείξει ότι δεν έχει ξοφλήσει. Ο Παπαδόπουλος ξέρει τον εαυτό του, ξέρει ότι δεν δούλευε για να παίξει βασικός, αλλά για να είναι σε ένα καλό επίπεδο να βοηθήσει όποτε του το ζητήσει ο προπονητής του.

Ο Αβραάμ είναι ένα βαρύ κορμί και αυτό που έχει κάνει στο παιχνίδι με τον Άρη επιβεβαίωσε όλα τα παραπάνω. Είχε παίξει στην αναμέτρηση με τη Βικτόρια Πλζεν στις 23 Ιουλίου, χτύπησε και επανήλθε στον αγώνα με τον Άρη. Δεν είναι απλό για ένα βαρύ κορμί όπως του Παπαδόπουλου, ο οποίος έδειξε πως όλο αυτόν τον καιρό δούλευε σαν… σκύλος.

Γι’ αυτό και ο Πέδρο Μαρτίνς έχει πάθει την πλάκα του με τον Αβραάμ Παπαδόπουλο και τον θεωρεί πρότυπο για όλους στα αποδυτήρια της ομάδας του Πειραιά. Ο Πορτογάλος στάζει μέλι για τον Αβραάμ και δεν περίμενε ότι θα δούλευε τόσο σκληρά και σε καθημερινή βάση. Πολλές φορές είναι παράδειγμα για τους συμπαίκτες του και ειδικά τους μικρότερους σε ηλικία.