Ανυπομονεί για το φιλικό της Τυνησίας ο Μεριά!

Ο στόπερ του Ολυμπιακού έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ της πατρίδας του, είπε ότι δεν νιώθει κουρασμένος και εξέφρασε την επιθυμία του να αγωνιστεί στο παιχνίδι της Τυνησίας με το Καμερούν το Σάββατο (12/10).

Ανυπομονεί για το φιλικό της Τυνησίας ο Μεριά!

Πολύς ντόρος έχει δημιουργηθεί εδώ και έναν μήνα σχετικά με την καταπόνηση του Γιασίν Μεριά εξαιτίας των σερί ματς που έχει δώσει με τη φανέλα της Εθνικής Τυνησίας και του Ολυμπιακού.

Ο Τυνήσιος στόπερ κλήθηκε ξανά στο αντιπροσωπευτικό του συγκρότημα για το αυριανό φιλικό με το Καμερούν και αναμένεται να ξαναπάρει φανέλα βασικού. Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του κάθεται σε «αναμμένα κάρβουνα», καθώς το ιδανικότερο για τον Πορτογάλο θα ήταν να είχε τον Μεριά στον Ρέντη το διάστημα της διακοπής, από τη στιγμή που η Τυνησία δεν δίνει κάποιο επίσημο ματς.

Η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς στον Μεριά και η «εξόντωση» του από την Τυνησία

Παρόλα αυτά, ήρθε το προσκλητήριο από την Τυνησία, ο Μεριά δεν μπορούσε να το αρνηθεί γιατί θα τον τιμωρούσε η ομοσπονδία του (σ.σ. μόνο αν ήταν τραυματίας δεν θα έκανε το ταξίδι στην πατρίδα του) και ετοιμάζεται να ξαναβάλει άλλο ένα 90λεπτο στην πλάτη του.

Mία μέρα πριν από το φιλικό με το Καμερούν, ο στόπερ του Ολυμπιακού είχε την τιμητική του στις ερωτήσεις των Τυνήσιων δημοσιογράφων. Είναι λογικό αρκετές ερωτήσεις να αφορούσαν την αγωνιστική του κατάσταση και το αν νιώθει φρέσκα τα πόδια του μετά από ένα βαρύ πρόγραμμα που είχε τους τελευταίους τέσσερις μήνες με Εθνική και Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός: Πάλι στην Εθνική ο Μεριά

Ο Μεριά τόνισε ότι νιώθει μια χαρά και έδειξε ανυπόμονος για να παίξει και στο αυριανό φιλικό: «Αυτός ο αγώνας θα είναι μια πραγματική δοκιμασία για να μετρήσουμε την ετοιμότητά μας για τα επόμενα επίσημα παιχνίδια. Θα είναι επίσης μια συνάντηση μεταξύ δύο μεγάλων ομάδων του αφρικανικού ποδοσφαίρου. Ο στόχος μας είναι να μάθουμε από αυτό το ματς, να προχωρήσουμε την προετοιμασία μας, να μην αφήσουμε τίποτα στην τύχη και να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας πριν από τα επίσημα ματς. Όλοι είμαστε έτοιμοι».