Η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς στον Μεριά και η «εξόντωση» του από την Τυνησία

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα βάλει βασικό τον Γιασίν Μεριά και στο ματς με τον Άρη, ενώ από την Τυνησία δεν δείχνουν κανένα έλεος για τον παίκτη.

Η εμπιστοσύνη του Μαρτίνς στον Μεριά και η «εξόντωση» του από την Τυνησία

Από το βράδυ της Τρίτης ο Γιασίν Μεριά έχει βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής λόγω των λαθών που έκανε στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός έχει τραβήξει μεγάλο κουπί όλο το καλοκαίρι παίζοντας συνεχώς τόσο με τη φανέλα του Ολυμπιακού όσο και με αυτή της Τυνησίας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς στη συνέντευξη του στη Nova δήλωσε πως στηρίζει τον Γιασίν Μεριά και φυσικά δεν έδειξε καμία διάθεση να στήσει στον τοίχο τον ποδοσφαιριστή του. Αυτό σημαίνει πως ο διεθνής στόπερ θα είναι βασικός και στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτός θα είναι ο παρτενέρ του Ρούμπεν Σεμέδο στην αναμέτρηση με τους «κίτρινους».

Ο Μαρτίνς είχε δηλώσει και το καλοκαίρι πως ο Μεριά θα χρειαστεί μία περίοδο ξεκούρασης, αλλά είναι αλήθεια πως έτσι όπως είναι διαμορφωμένο το πρόγραμμα δεν είναι και πολύ εύκολο να βρει χρόνο να του δώσει ανάσες. Μία καλή ευκαιρία θα ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος, αλλά το άσχημο για τον παίκτη είναι πως στην Εθνική ομάδα της Τυνησίας δεν δείχνουν κανένα έλεος.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Μόντερ Κεμπάιερ τον έχει καλέσει ακόμα και για το φιλικό παιχνίδι με τον Καμερούν, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 12 Οκτωβρίου. Ακόμα και στην Τυνησία παραδέχονται πως ο παίκτης δεν έχει πάρει ανάσα και πως δίνει το ένα παιχνίδι μετά το άλλο.

Το να κληθεί ακόμα και για ένα φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Τυνησίας μοιάζει υπερβολικό κι ακόμα και η ομοσπονδία της Τυνησίας δεν δείχνει κανένα έλεος για έναν ποδοσφαιριστή που ήταν βασικό στέλεχος της σε όλο το Κόπα Άφρικα. Ίσως και εκείνοι θα έπρεπε να αντιληφθούν πως θέλει ξεκούραση ο ποδοσφαιριστής.