Τι λένε στον Ρέντη για τον Αλέν, τον δεύτερο πορτιέρε του Ολυμπιακού

Ακόμα δεν έχουμε δει τον Μπόμπι Αλέν σε κάποιο παιχνίδι του Ολυμπιακού, αφού ζει στη σκιά του Σα. Ποια άποψη επικρατεί για τον 27χρονο Γάλλο.

Τι λένε στον Ρέντη για τον Αλέν, τον δεύτερο πορτιέρε του Ολυμπιακού

Προς τα τέλη Ιουλίου ο Ολυμπιακός προχώρησε στην απόκτηση του Μπόμπι Αλέν, ο οποίος έπιασε λιμάνι για να βρίσκεται πίσω από τον Ζοσέ Σα στην εστία. Ο Γάλλος πορτιέρε αποκτήθηκε από την Ντιζόν και έχει συμβόλαιο με τους Πειραιώτες έως το καλοκαίρι το 2021. Δεν έχει έρθει δηλαδή με τη μορφή του δανεισμού όπως έχει συμβεί με άλλους τερματοφύλακες στο παρελθόν.

Ο 27χρονος γκολκίπερ μέχρι τώρα δεν έχει παίξει σε κάποιο παιχνίδι του Ολυμπιακού. Ξέρει και ο ίδιος ότι είναι δύσκολο να βρει χρόνο και γνωρίζει πως η ζωή του τερματοφύλακα είναι τέτοια που θα πρέπει να έχει υπομονή για να μπει να παίξει.

Μέχρι στιγμής εικόνα δεν υπάρχει από τον Μπόμπι Αλέν παρά μόνο ότι αλιεύουμε από τον Ρέντη και όσα ακούγονται από τους συμπαίκτες του και τους ανθρώπους του Ολυμπιακού. Αυτό που μεταφέρεται από τις εγκαταστάσεις των «ερυθρόλευκων» είναι πως πρόκειται πρώτα απ’ όλα για ένα εξαιρετικό παιδί. Έναν τρομερό χαρακτήρα που βοηθάει πολύ και τον Ζοσέ Σα.

Διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα και δεν δίνει το παραμικρό δικαίωμα. Αρκετοί είναι αυτοί που λένε ότι πρόκειται για έναν καλό γκολκίπερ με προσόντα που μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό. Επαναλαμβάνουμε πως όλα αυτά ακούγονται από τον Ρέντη, διότι τον Αλέν δεν τον έχουμε δει και αν δεν τον δούμε δεν μπορούμε να έχουμε άποψη.

Η μεγάλη του ατυχία έχει να κάνει με το θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας που άλλαξε μορφή από φέτος και το πρώτο του παιχνίδι ο Ολυμπιακός θα το δώσει τον Ιανουάριο. Επομένως αν δεν συμβεί κάποια έκπληξη πιο πριν τότε θα κάνει την εμφάνιση του ο 27χρονος Γάλλος γκολκίπερ.