Μαστούρ: «Πέρασα καλά στη Μίλαν αλλά έπρεπε να διαλέξω τον Άγιαξ»

Ο Χασίμ Μαστούρ αναφέρθηκε με δηλώσεις του για την επιλογή του να πάει στη Μίλαν τονίζοντας πως αν γυρνούσε πίσω το χρόνο θα επέλεγε τον Άγιαξ. 

Μαστούρ: «Πέρασα καλά στη Μίλαν αλλά έπρεπε να διαλέξω τον Άγιαξ»

Ένα από τα ελπιδοφόρα ταλέντα της γενιάς του ήταν ο Χασίμ Μαστούρ ο οποίος αγωνίστηκε στο ελληνικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Λαμίας.

Ο 21χρονος μετά τη συμφωνία του με τη Μίλαν πέρασε μία μικρή Οδύσσεια καθώς παραχωρήθηκε δανεικός σε Μάλαγα και Τσβόλε πριν έρθει στη χώρα μας.

Σε συνέντευξη του ο Ιταλός παραδέχτηκε πως οι «ροσονέρι» δεν ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή για εκείνον τονίζοντας πως θα έπρεπε να συνεχίσει την καριέρα του στον Άγιαξ.

Συγκεκριμένα είπε: «Όλος αυτός ο ντόρος που έγινε με το όνομά μου σε μικρή ηλικία, έκανε πολλούς ατζέντηδες να βλέπουν στο πρόσωπό μου πώς θα βγάλουν χρήματα. Αυτό με άφησε πίσω ποδοσφαιρικά. Στη Μίλαν πέρασα καλά, ήταν οικογένεια για μένα. Αλλά, εάν γυρνούσα το χρόνο πίσω σε ηλικία 14 ετών θα επέλεγα τον Άγιαξ, ο οποίος είχε ενδιαφερθεί για εμένα».

Στη συνέχεια τόνισε: «Τραυματίστηκα μετά από τα πρώτα ματς που έπαιξε κι αποφάσισα ότι έπρεπε να γυρίσω στην Ιταλία για αποθεραπεία. Οι γιατροί, εκεί, εντόπισαν ότι το πρόβλημα είναι μεγαλύτερο σε σχέση με αυτό που είχαν πει στην Ελλάδα. Γι' αυτό και μου συνέστησαν μεγαλύτερη χρονικά θεραπεία. Αποφασίσαμε με τον Ραϊόλα να φύγουμε από την Ελλάδα κι επιλέξαμε να μείνουμε στην Ιταλία. Τις επόμενες ημέρες θ' ανακοινώσω τον επόμενο σταθμό της καριέρας μου».