ΠΑΟΚ: Έπαιξε ο Βιεϊρίνια στο φιλικό με την Κ19

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στις επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ είναι ο Αντελίνο Βιεϊρίνια που έπαιξε για ένα ημίχρονο στο φιλικό της ομάδας με την Κ19.

ΠΑΟΚ: Έπαιξε ο Βιεϊρίνια στο φιλικό με την Κ19

Πολύ κοντά στην επιστροφή του σε επίσημα παιχνίδια του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο άσος της ομάδας Αντελίνο Βιεϊρίνια που αγωνίστηκε για ένα ολόκληρο ημίχρονο στο φιλικό παιχνίδι του «δικέφαλου του Βορρά» με την Κ19.

Να θυμίσουμε πως ο Πορτογάλος άσος υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου στο δεξί γόνατο τον περασμένο Απρίλη σε παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΛ, αλλά όπως όλα δείχνουν δε θα αργήσει να επιστρέψει στις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας.

Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Κ19 και τον Αντελίνιο Βιεϊρίνια:

Ο Αμπέλ Φερέιρα εκμεταλλεύτηκε το φιλικό παιχνίδι με την δεύτερη ομάδα, προκειμένου να κάνει διάφορες δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, με την αναμέτρηση να έχει καθαρά προπονητικό χαρακτήρα.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αγωνίστηκε στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα έβγαλε και ο Χοσέ Μαουρίσιο , που βρίσκει σταδιακά ρυθμό.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ και Χοσέ Κρέσπο έμειναν εκτός για προγραμματισμένη αποφόρτιση, ο Φερνάντο Βαρέλα έκανε θεραπεία κι ο Πόντους Βέρνμπλουμ έκανε ατομικό στο γυμναστήριο, την πισίνα και το γυμναστήριο.

Την Παρασκευή (11.10) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία.