Έριξε τη βόμβα ο Καρεμπέ: «Θέλαμε Ριμπερί στον Ολυμπιακό»

Ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού επιβεβαίωσε τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί το καλοκαίρι για τον Γάλλο σούπερ σταρ.

Έριξε τη βόμβα ο Καρεμπέ: «Θέλαμε Ριμπερί στον Ολυμπιακό»

Και τι δεν είχε ακουστεί το περασμένο καλοκαίρι ως προς τη «βόμβα» που ήθελε να πυροδοτήσει ο Ολυμπιακός. Αν και επισήμως από την ΠΑΕ δεν προέκυπτε κάτι ότι μετά τον Ματιέ Βαλμπουενά και τον Ρούμπεν Σεμέδο, ο σύλλογος θα πήγαινε για την απόκτηση ακόμη ενός σούπερ σταρ, τελικά ήρθε ο Κριστιάν Καρεμπέ στο περιθώριο του φιλικού αγώνα παλαιμάχων Μπολόνια – Ρεάλ Μαδρίτης στην Ιταλία, για να επιβεβαιώσει μία φημολογία που ελάχιστοι πίστευαν.

Ο Ριμπερί, η Φιορεντίνα, ο Ολυμπιακός, ο Βαλμπουενά!

Στα τέλη Αυγούστου κυκλοφορούσαν έντονα διάφορα ονόματα. Από τον Φαλκάο και τον Κεντίρα εώς και τον Φερνάντο Τόρες (που σταμάτησε το ποδόσφαιρο) και τον Ριμπερί. Κι αν για τον Φαλκάο τα οικονομικά δεδομένα ήταν αδιανόητα (σ.σ. πήγε στην Γαλατά με ένα συμβόλαιο πάνω από 7 εκ. ευρώ συνολικά), ο Ολυμπιακός ψάχτηκε τελικά για την περίπτωση του Ριμπερί που είχε μείνει ελεύθερος από την Μπάγερν Μονάχου και κατέληξε στην Φιορεντίνα με συμβόλαιο 4 εκ. ευρώ!

Αυτό τόνισε ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος ρωτήθηκε από τους Ιταλούς δημοσιογράφους αν είχε βάση η φημολογία του καλοκαιριού.

«Τον θέλαμε στον Ολυμπιακό, αλλά επέλεξε τη Φιορεντίνα. Ο Φράνκ είναι ένας πρωταθλητής και ακόμη θα κάνει τη διαφορά στην Ιταλία», είπε χαρακτηριστικά ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων»!