Fussball news: Κυριάκος Παπαδόπουλος για ΠΑΟΚ (pic)

Το Αμβούργο επιθυμεί διακαώς να πουλήσει τον Κυριάκο Παπαδόπουλο του οποίου το συμβόλαιο λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι με τα γερμανικά σενάρια να μπλέκουν για ακόμα μια φορά τον ΠΑΟΚ στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Fussball news: Κυριάκος Παπαδόπουλος για ΠΑΟΚ (pic)

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δε βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του Αμβούργου Ντίτερ Χέκινγκ για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Ο Έλληνας διεθνής έχει αγωνιστεί σε μόλις 2 παιχνίδια από τα 9 που έχουν δώσει οι Γερμανοί στο πρωτάθλημα της δεύτερης εθνικής.

Οι ιθύνοντες του Αμβούργου γνωρίζουν πως το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και θέλουν να βγάλουν κάποιο κέρδος πριν μείνει ελεύθερος ο Έλληνας άσος.

Το καλοκαίρι του 2017 η ομάδα του Ντίτερ Χέκινγκ είχε δώσει το ποσό των 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από την Μπάγερ Λεβερκούζεν για να τον αποκτήσει αλλά οι πολλοί τραυματισμοί του δεν του έδωσαν την δυνατότητα να αποδείξει την αξία του, με τη διοίκηση της ομάδας να προσπαθεί να βρει κάποια συμφέρουσα πρόταση ώστε να τον παραχωρήσει.

Σύμφωνα λοιπόν με γερμανικά Μέσα ενημέρωσης ο ΠΑΟΚ εμπλέκεται στο παιχνίδι της απόκτησής του Παπαδόπουλου για τον ερχόμενο Γενάρη.

To Fussball news γράφει συγκεκριμένα

«Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος και ο Μπόμπι Γουντ παίρνουν μαζί πάνω από πέντε εκατ. ευρώ ετησίως. Είναι δύο παίκτες με μεγάλα συμβόλαια, αλλά δεν υπολογίζονται από τον κόουτς Ντίτερ Χέκινγκ, ο οποίος τους έχει βάλει στην άκρη. Το συμβόλαιο του Παπαδόπουλου λήγει το καλοκαίρι, παρόλα αυτά, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει από την ομάδα τον Ιανουάριο. Το όνομα του Έλληνα σέντερ μπακ για μία ακόμα φορά συνδέεται με τον ΠΑΟΚ.

Ο 27χρονος είναι από την Βόρεια Ελλάδα, ενώ είναι και δηλωμένος οπαδός του ΠΑΟΚ. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει εάν θα ήθελε να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς δεν αποτελεί προτεραιότητά του τη δεδομένη στιγμή. Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος άλλωστε είναι μόλις 27 ετών και έχει ακόμα πολλά χρόνια ποδοσφαίρου μπροστά του».

Μένει να φανεί τώρα αν αυτά τα δημοσιεύματα έχουν κάποια βάση.