Λύσεις και από το εξωτερικό για την Κ19 του Ολυμπιακού

Με τον Αντώνη Νικοπολίδη δεν υπάρχει καμία συμφωνία προς το παρόν και οι Πειραιώτες στρέφουν κι αλλού την προσοχή τους για την τεχνική ηγεσία των Νέων.

Λύσεις και από το εξωτερικό για την Κ19 του Ολυμπιακού

Οι εξελίξεις τρέχουν στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού και το «ΦΩΣ» σας είχε προϊδεάσει για το τέλος του Ρικάρντο Πέρες από το φύλλο της Τρίτης. Πριν λίγη ώρα το fosonline.gr σας ενημέρωσε για τις εξελίξεις των συζητήσεων με τον Αντώνη Νικοπολίδη.

Πράγματι αυτός είναι ο πρώτος στόχος των Πειραιωτών, αλλά όπως γράψαμε και νωρίτερα δεν υπάρχει καμία οριστική συμφωνία με τον παλιό τερματοφύλακα του Ολυμπιακού και ούτε θα υπάρξει εντός της ημέρας. Μάλιστα οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα του προπονητή δεν θα κλείσει εντός της εβδομάδας.

Δεν υπάρχει συμφωνία με Νικοπολίδη, συνεχίζει με Μαυρογενίδη ο Ολυμπιακός

Στο μεγάλο λιμάνι δεν βιάζονται να πάρουν αποφάσεις για τον αντικαταστάτη του Ρικάρντο Πέρες. Από εβδομάδα θα ανοίξει ξανά το θέμα του προπονητή της Κ19. Το σίγουρο είναι πως στον Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή εξετάζουν κι άλλες περιπτώσεις και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στρέψει την προσοχή τους στην αγορά του εξωτερικού.

Ο άνθρωπος που θα αναλάβει την Κ19 του Ολυμπιακού και παράλληλα θα είναι τεχνικός διευθυντής στην Ακαδημία θα πρέπει να είναι μία προσεκτική επιλογή. Προς το παρόν με τον Νικοπολίδη δεν υπάρχει συμφωνία, αλλά χωρίς να «καίγεται» η περίπτωση του. Επίσης δεν τίθεται και θέμα επιστροφής του Τάσου Πάντου αν δεν δώσει τα χέρια ο Νικοπολίδης.

Για να συνοψίσουμε. Ο Ολυμπιακός σαφώς και μίλησε και μιλάει με τον Νικοπολίδη, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Αυτή τη στιγμή στο λιμάνι πέφτουν κι άλλα ονόματα στο τραπέζι κυρίως από το εξωτερικό, ενώ εξελίξεις αναμένονται από εβδομάδα. Επίσης στην Κ19 έχει προωθηθεί ο Δημήτρης Μαυρογενίδης.