O Μελισσανίδης πήρε διαβεβαιώσεις από τον Πατούλη για το γήπεδο της ΑΕΚ (vid)

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε μετά τη συνάντηση που είχε με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη πως τα έργα για την υπογειοποίηση του γηπέδου της «Αγιά Σοφιάς» δε θα καθυστερήσουν.

O Μελισσανίδης πήρε διαβεβαιώσεις από τον Πατούλη για το γήπεδο της ΑΕΚ (vid)

Συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργο Πατούλη είχε την Τρίτη (8/10) ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΚ Δημήτρης Μελισσανίδης για το γήπεδο της «Ένωσης» στη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα για την έναρξη των εργασιών της υπογειοποίησης του.

Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δημήτρης Μελισσανίδης τόνισε ότι πήρε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τον Περιφερειάρχη πως το έργο θα ξεκινήσει άμεσα.

Ο κύριο Πατούλης από τη μεριά του συμπλήρωσε πως όποια γραφειοκρατικά ζητήματα υπάρχουν θα ξεπεραστούν γρήγορα και τα έργα για την ολοκλήρωσή της «Αγιά Σοφιάς» θα συνεχιστούν κανονικά.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης δήλωσε:

«Είχαμε μια πολύ καλή κουβέντα. Το έργο πρέπει να τρέξει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη και θέλω να πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Και η Δημοτική Αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα. Πιστεύω πως όλα θα πάνε καλά».

Από τη μεριά του ο Γιώργος Πατούλης είπε τα εξής:

«Κανείς δεν θα καθυστερήσει το έργο. Όλοι θα χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο και πιο αποτελεσματικό τρόπο. Η γραφειοκρατία σμικρύνεται και το έργο εκτελείται. Ήδη η γραφειοκρατεία που παρουσιάστηκε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει από εδώ και πέρα. Γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματα»

Στη συνάντηση παραβρέθηκε ο και ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννης Βούρος o οποίος ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου.

«Δεν υπάρχει κανένα σκοτεινό σημείο. Κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο θα αρχίσουν άμεσα. Αυτά που μεταφράζονται στην κοινή γνώμη σαν κάποια σκοτεινά σημεία μεταξύ Περιφέρειας, Δήμου και ΑΕΚ δεν υφίστανται και το έργο προχωράει», ανέφερε ο κ. Βούρος.

Δείτε τις δηλώσεις του Δημήτρη Μελισσανίδη, του Γιώργου Πατούλη και του Γιάννη Βούρου: