Σεμέδο: Το καλωσόρισμα από Σάντος και η αγκαλιά με Πατρίσιο (pics)

Ο άσος του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο επέστρεψε στην εθνική Πορτογαλίας και τον υποδέχτηκαν θερμά τόσο ο Φερνάντο Σάντος όσο και ο Ρουί Πατρίσιο.

Σεμέδο: Το καλωσόρισμα από Σάντος και η αγκαλιά με Πατρίσιο (pics)

Ο Ρούμπεν Σεμέδο επέστρεψε στην εθνική Πορτογαλίας και όλοι τον υποδέχτηκαν ζεστά. Ο άσος του Ολυμπιακού πιστοποίησε τις πολύ καλές του εμφανίσεις με την κλήση του στην εθνική ομάδα της πατρίδας του από τον Φερνάντο Σάντος.

Η Πορτογαλία συγκεκριμένα δίνει αγώνες κόντρα σε Λουξεμβούργο (εντός) και Ουκρανία (εκτός) για τα προκριματικά του Euro 2020 και τη Δευτέρα (7/10) έγινε η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών για τα δυο παιχνίδια που μπορεί να αποδειχθούν κρίσιμα.

Ο «ερυθρόλευκος» στόπερ λοιπόν κατά την παρουσία του στο ξενοδοχείο που έχει καταλύσει η αποστολή, είδε πολλά αγαπημένα του πρόσωπα. Ένα από αυτά ήταν ο Ρουί Πατρίσιο ο οποίος τον αγκάλιασε σφιχτά μόλις τον είδε κάτι που αποθανάτισαν τα πορτογαλικά Μέσα ενημέρωσης και το αναπαρήγαγαν. Να θυμίσουμε ότι Σεμέδο και Πατρίσιο υπήρξαν για πολλά χρόνια συμπαίκτες στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας οπότε λογικός και ο θερμός εναγκαλισμός.

Από κει και πέρα ο Φερνάντο Σάντος υποδέχθηκε τον Σεμέδο με μια θερμή χειραψία.

Δείτε τις φωτογραφίες με Σεμέδο, Σάντος και Ρουί Πατρίσιο: