Βόλος - Ατρόμητος 2-3: Αντίσταση κι ανατροπή... (highlights)

Λίγες καλές φάσεις αλλά πολλά γκολ είδαν όσοι παρακολούθησαν την αναμέτρηση του Βόλου με τον Ατρόμητο η οποία έληξε νικηφόρα για την ομάδα του Περιστερίου με σκορ 3-2.

Βόλος - Ατρόμητος 2-3: Αντίσταση κι ανατροπή... (highlights)

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 7ο λεπτό με τον Τόρες, διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 36' με τον ίδιο παίκτη, όμως από εκεί και πέρα το παιχνίδι εξελίχθηκε σε παράσταση για ένα ρόλο με τον Ατρόμητο να πετυχαίνει την ανατροπή με γκολ των Ανδρούτσου, Μανούσου και Γιακουμάκη.

Βόλος - Ατρόμητος: Έτσι διαμορφώθηκε το 2-3 (vids)

Οι δύο ομάδες έδειξαν για μια ακόμα φορά τις χτυπητές τους αδυναμίες στην άμυνα αφού αν και το ματς δεν είχε πολλές φάσεις, σημειώθηκαν πέντε γκολ.

Το κλειδί στη νίκη του Ατρόμητου ήταν το γεγονός ότι κατάφερε να αντιδράσει άμεσα και να ισοφαρίσει πριν τη λήξη του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ως πιο έμπειρη ομάδα διαχειρίστηκε τον αγώνα άψογα, πήρε κεφάλι στο σκορ και δεν κινδύνευσε ποτέ από τον Βόλο.

Δείτε εδώ τα highlights του αγώνα

Η μικρογραφία του αγώνα:

Γήπεδο: ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ

Βόλος - Ατρόμητος 2-3

Σκόρερς: Τόρες 7', 36'/ Ανδρούτσος 39', Μανούσος 45' (πεν.) Γιακουμάκης 63'

Διαιτητής: Eυστάθιος Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Κίτρινες: Μπασόνγκ 30', Δημόπουλος 45' / Γούτας 6', Μπαένα 32', Ρισβάνης 76'

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Γκαραβέλης, Λύρατζης, Δημόπουλος (45’ Διαμαντής), Μπασόνγκ, Φεράρι, Τσοκάνης, Μπαλογιάννης, Ατιγιάτ (58’ Γέντρικσεν), Μουνίθ, Τόρες, Μάντζης

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς , Κιβρακίδης, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Μπαένα, Χαρίσης, Ανδρούτσος, Γιακουμάκης, Μανούσος(74’ Γκάλο ), Ρόσα (66’ Ουγγράι )

* Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε ο αρχηγός του Ατρόμητου, Χαβιέ Ούμπιντες για την προσφορά του στην ομάδα του Βόλου. Ο Αργεντίνος είχε ξεκινήσει την καριέρα του στην Ελλάδα από την ομάδα της Μαγνησίας.