Ολυμπιακός: Πού χάθηκε ο Μπρούνο…

Ο Βραζιλιάνος για τον οποίο είχε καλή άποψη ο Πέδρο Μαρτίνς είναι σε μόνιμη βάση εκτός αποστολής, ενώ το καλοκαίρι τον ήθελε ο Κάναντι.

Ολυμπιακός: Πού χάθηκε ο Μπρούνο…

Ούτε στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Άρη συμπεριλήφθηκε ο Μπρούνο. Τον Βραζιλιάνο τον ήθελε διακαώς στη Νυρεμβέργη ο Νταμίρ Κάναντι και είχε φτάσει πολύ κοντά στη μετακίνηση του στη Γερμανία. Ο Πέδρο Μαρτίνς, ωστόσο δεν ήταν υπέρ αυτού του δανεισμού.

Το είχε δηλώσει και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας πως είναι ένας ποδοσφαιριστής απαραίτητος για τον Ολυμπιακό. Για τον Μαρτίνς έχει στοιχεία που μπορούν να του φανούν απαραίτητα, αλλά ο τρόπος που τον έχει διαχειριστεί δεν επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω.

Και ο ίδιος ήθελε να μείνει στον Ολυμπιακό και να διεκδικήσει τις πιθανότητες που έχει να παίξει, αλλά ευκαιρίες δεν έχει πάρει από τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Μπρούνο είχε παίξει για επτά λεπτά στο εκτός έδρας ματς με τη Μπασακσεχίρ, έκανε εκείνο το ανόητο πέναλτι στο φινάλε που απέκρουσε ο Ζοσέ Σα και από τότε δεν έπαιξε ξανά.

Ούτε καν σε αποστολές δεν μπαίνει ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής από τον οποίο περίμενε αρκετά ο Πέδρο Μαρτίνς και θεωρούσε πως θα του δώσει λύσεις. Δεν ξέρουμε αν στη συνέχεια μπει στην εξίσωση, αλλά αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο και θα πρέπει να περιμένουμε κάποιο ματς Κυπέλλου για να τον δούμε να αγωνίζεται ξανά.

Θυμίζουμε πως είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει μείνει εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Προφανώς για να μην παίρνει χρόνο από τον Μαρτίνς και να μην βρίσκεται στο πλάνο του κάτι βλέπει ο κόουτς.