Μετρημένα τα κουκιά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει ανοίξει 100% τα χαρτιά του, αλλά προσανατολίζεται να πάει στα… σίγουρα και στους παίκτες που έφεραν τον Ολυμπιακό στη φάση των ομίλων του Champions League.

Μετρημένα τα κουκιά για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο «Κλ. Βικελίδης»

Πολλά πράγματα δεν πρόκειται να αλλάξει ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει Άρη, σε σχέση με την ενδεκάδα που έχει «φορεθεί» περισσότερο τη φετινή σεζόν. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα επαναφέρει τους Ελαμπντελαουί, Γκιγιέρμε, Ποντένσε και Βαλμπουενά που δεν πήραν φανέλα βασικού στο Βελιγράδι. Ουσιαστικά από αυτούς θα ξεκινήσει την ενδεκάδα στο «Κλ. Βικελίδης».

Από εκεί και πέρα, η ενδεκάδα των Πειραιωτών είναι… μετρημένα κουκιά. Δεν σκοπεύει να βάλει κάποιον από τους Αβραάμ ή Μπα δίπλα στον Σεμέδο. Θα στηρίξει τον Μεριά μετά το πολύ κακό του παιχνίδι στην Σερβία και θα τον περάσει ξανά στο κέντρο της άμυνας πλάι στον Πορτογάλο στόπερ. Πίσω τους θα είναι ο Σα.

Στα άκρα της άμυνας η παρουσία του Ελαμπντελαουί είναι δεδομένη, ενώ και ο Τσιμίκας από τη στιγμή που προπονήθηκε κανονικά, προορίζεται για το αρχικό σχήμα.

Στα χαφ οι Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκης, απόντος του Καμαρά, «παίζουν» ουσιαστικά μόνοι τους. Μπροστά τους θα δεσπόζει η παρουσία του Βαλμπουενά, στα «φτερά» οι Ποντένσε και Μασούρας, ενώ στην κορυφή της επίθεσης ο Ελ Αραμπί και ο Γκερέρο «μονομαχούν» για μία θέση. Αυτή τη στιγμή ο Ελ Αραμπί δείχνει να έχει τον πρώτο λόγο…

Ο Μαρτίνς που έχει εξαιρετική άποψη για τον Άρη, καθώς τον θεωρεί ως μία από τις πολύ ποιοτικές ομάδες μεσοεπιθετικά, σίγουρα θα έχει να πει πολλά στους παίκτες του και αύριο το βράδυ στο ξενοδοχείο που θα καταλύσει η αποστολή στην Θεσσαλονίκη. Τους έβαλε την Παρασκευή (4/10) για τα καλά στο κλίμα που θα συναντήσουν στο Χαριλάου, αλλά έως και τη σέντρα του ματς, οι παίκτες του Ολυμπιακού θα βγάλουν τα μάτια τους στα βίντεο.