Ολυμπιακός: Προβληματισμός και στήριξη στον Μεριά

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα δώσει και άλλες ευκαιρίες στον Γιασίν Μέρια, ο οποίος όμως πρέπει να αλλάξει άμεσα αγωνιστικό πρόσωπο.

Ολυμπιακός: Προβληματισμός και στήριξη στον Μεριά

Δεν περνά σε καμία περίπτωση απαρατήρητη η εικόνα του Γιασίν Μεριά στον Ολυμπιακό. Δεν είναι μόνο τα λάθη του με τον Ερυθρό Αστέρα. Όλα όσα έγιναν στο Βελιγράδι ήρθαν να προστεθούν στα αστεία πέναλτι που έκανε στα παιχνίδια με Τότεναμ και Παναθηναϊκό.

Σε γενικές γραμμές ο Τυνήσιος στόπερ διανύει περίοδο παρατεταμένου ντερφορμαρίσματος. Δεν έχει γυρίσει πολύ καλά από τα δύο φιλικά που είχε δώσει με την εθνική του τον Σεπτέμβριο.

Ένας προβληματισμός υπάρχει. Για την ώρα υπάρχει και στήριξη. Ο Πέδρο Μαρτίνς τον πιστεύει, τον εμπιστεύθηκε από το ξεκίνημα της σεζόν και δεν πρόκειται να τον βάλει στα «πιτς». Θα του δώσει και άλλες ευκαιρίες. Αρκεί να τις πιάσει από τα μαλλιά και να μην συνεχίζει να παρουσιάζει το ίδιο πρόσωπο.

Με τον Άρη προορίζεται για βασικός. Τουλάχιστον αυτό δείχνει ο Πέδρο Μαρτίνς στις προπονήσεις. Αν αλλάξει κάτι τις επόμενες μέρες θα το δούμε. Προς το παρόν όμως ο Μαρτίνς θέλει να στηρίξει τον Τυνήσιο στόπερ, ίσως επειδή η τρίτη εναλλακτική για το κέντρο της άμυνας (Σισέ) αναμένεται να επιστρέψει στη δράση μετά τη διακοπή του Οκτωβρίου.