Ολυμπιακός: Ποιες αλλαγές θα κάνει ο Μαρτίνς στο «Κλ. Βικελίδης»

Τι ενδέχεται να διαφοροποιήσει ο Πορτογάλος τεχνικός στο ματς με τον Άρη σε σχέση με τα πρόσωπα που επέλεξε στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι.

 

Ολυμπιακός: Ποιες αλλαγές θα κάνει ο Μαρτίνς στο «Κλ. Βικελίδης»

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε στους παίκτες του με το που επέστρεψαν στις προπονήσεις στον Ρέντη, τους εξήγησε ότι θα πρέπει να αφήσουν πίσω την ήττα στο Βελιγράδι και τους επανέλαβε ότι εξ αρχής ο κύριος στόχος του Ολυμπιακού είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θέλησε λοιπόν με αυτόν τον τρόπο να τους αναδείξει το πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Κυριακής (6/10) με τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Δεν περνάει καν από το μυαλό του Μαρτίνς το ενδεχόμενο η ομάδα του να μην περάσει νικηφόρα από την Θεσσαλονίκη. Στην Ελλάδα άλλωστε ζει και ξέρει πώς η σκληρή κριτική από την αποθέωση κρέμονται σε μία κλωστή.

Ο Πορτογάλος αποφάσισε να κάνει ροτέισον στο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα και να αφήσει στον πάγκο τέσσερα «βαριά χαρτιά» του (Ομάρ, Βαλμπουενά, Ποντένσε, Γκιγιέρμε). Και οι τέσσερις θα επανέλθουν στο αρχικό σχήμα στο ματς με τον Άρη.

Απλώς, μπορεί να προκύψουν αλλαγές σε πρόσωπα που ορισμένοι θα πόνταραν ότι θα έπαιζαν σίγουρα βασικοί. Ωστόσο, το ματς του Βελιγραδίου ίσως ανοίξει την πόρτα της ενδεκάδας για κάποιους. Όπως για παράδειγμα ο Καμαρά, ο οποίος συγκεντρώνει σοβαρές πιθανότητες να παίξει πλάι στον Γκιγιέρμε αντί του Μπουχαλάκη.

Όσο για τον Τσιμίκα; Επέστρεψε τραυματίας από την Σερβία, αλλά δεν δείχνει να έχει κάτι το σοβαρό. Παρόλα αυτά, δεν θεωρείται και σίγουρη η παρουσία του στην ενδεκάδα του αγώνα με τους «κίτρινους», με τον Λεονάρντο Κούτρη να καραδοκεί.

Κατά τ’ άλλα, ο Μασούρας και ο Λοβέρα θα κονταροχτυπηθούν για μία θέση (σ.σ. τη μία στα «φτερά» θα την πάρει ο Ποντένσε), ενώ και ο Ελ Αραμπί τη δεδομένη στιγμή μοιάζει να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα έναντι του Γκερέρο.

Περισσότερα θα φανούν στην προπόνηση του Σαββάτου (5/10), εκεί όπου αναμένεται να γίνει και η τελική «πρόβα».