Τώρα θα δείξει τον χαρακτήρα του ο Ολυμπιακός

Η πρώτη ήττα τη φετινή σεζόν είναι μία πολύ μεγάλη ευκαιρία για να δείξει ο Ολυμπιακός πόσο ανθεκτικός είναι στα δύσκολα και να αντιδράσει την Κυριακή με τον Άρη.

Τώρα θα δείξει τον χαρακτήρα του ο Ολυμπιακός

Εκεί που ο Ολυμπιακός θα έμενε αήττητος για 21 παιχνίδια σερί «κάηκε» και γνώρισε την πρώτη του ήττα βάζοντας τέλος σε αυτό το σερί αγώνων και παράλληλα πρώτη του ήττα τη φετινή σεζόν. Οι «ερυθρόλευκοι» γνώρισαν μία σκληρή ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα ματς με πολύ φιλική ατμόσφαιρα.

Το 3-1 αδικεί την εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο, διότι σε εκείνο το διάστημα η ομάδα πατούσε καλά στο γήπεδο, είχε σωστή τακτική και δεν είχε νιώσει πίεση από τον Αστέρα. Όλα αυτά πήγαν στον… βρόντο και στην επανάληψη ο Ολυμπιακός απλά δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο.

Αυτά είναι γνωστά, τα είδαμε το βράδυ της Τρίτης, όμως από εδώ και πέρα οι Πειραιώτες βρίσκονται ενώπιον μίας μεγάλης πρόκλησης. Μέχρι τώρα η καθημερινότητα αυτής της ομάδας περιλάμβανε νίκες, προκρίσεις και γενικά ένα κλίμα ευφορίας. Τώρα τα πάντα αντιστράφηκαν και ο Ολυμπιακός καλείται να διαχειριστεί την πρώτη του σοβαρή ήττα. Διότι θα μπορούσε να κάνει την πρώτη ήττα με την Μπάγερν και να μην τρέχει τίποτα, αλλά τώρα είναι σοβαρό το θέμα, διότι έχασε με 3-1 από την ομάδα που θα διεκδικήσει την 3η θέση.

Ο φετινός Ολυμπιακός μέσα από αυτές τις συνθήκες που δημιουργήθηκαν θα δείξει τον χαρακτήρα του και πόσο μπορεί να απορροφήσει τους κραδασμούς. Είναι πολύ σημαντικό η ομάδα του Πειραιά να βγει αλώβητη από αυτή την ήττα, να αντιδράσει και να μην πάθει ζημιά όπως είχε πάθει πέρσι τέτοια εποχή.

Η αρχή για όλα αυτά θα πρέπει να γίνει την ερχόμενη Κυριακή με τον Ολυμπιακό να παίζει στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ένας Άρης που προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΛ και ψάχνει αντίδραση, διότι τα πράγματα είναι ζόρικα. Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, θα δείξουν τι έμαθαν από πέρσι και πόσο έτοιμοι είναι να διαχειριστούν τα άσχημα αποτελέσματα. Τώρα έχει την περισσότερη δουλειά ο Πέδρο Μαρτίνς που μπροστά του υπάρχει ακόμα ένα ταξίδι, στη Θεσσαλονίκη. Το σημαντικότερο είναι πως θα φανεί το μέταλλο του φετινού Ολυμπιακού.