Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 0-1: Το σημάδι του «Ζ»αχίντ

Mε γκολ του Ζαχίντ στο 20΄ ο Παναθηναϊκός, πέτυχε την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, επικρατώντας 1-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη...

Πανιώνιος - Παναθηναϊκός 0-1: Το σημάδι του «Ζ»αχίντ

Έπρεπε να φτάσει η 5η αγωνιστική για να γευτεί την πρώτη του νίκη ο Παναθηναϊκός, αυτή που ήρθε με τον γκολ του Ζαχίντ στο 20ο λεπτό στη Νέα Σμύρνη.

Οι «πράσινοι» ήταν καλύτεροι, δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και θα μπορούσαν να νικήσουν με λιγότερο άγχος. Αν δεν τα κατάφεραν υπεύθυνος είναι ο γκολκίπερ Κότνικ.

Ο Κότνικ νικήθηκε μόνο στο 20΄ από το θαυμάσιο γυριστό σουτ του Ζαχίντ. Ο Παναθηναϊκός είχε και δοκάρι με τον Ινσούα στο 45'.

Ο Πανιώνιος απείλησε με μία κεφαλιά του Αραμπούλι στο 16' και στο στο 72' με τον Τσιλούλη που άργησε και τον πρόλαβε ο Σένκεφελντ.

MIΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: Ν. Σμύρνης
Πανιώνιος-Παναθηναϊκός 0-1
Σκόρερ: 20΄ Ζαχίντ
Διαιτητής: Ευαγγέλου (Αθηνών)
Κάρτες: Μανιάτης, Μαξίμοβιτς, Άρτσε - Γιόχανσον
Ινσούα

Συνθέσεις

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ρέντζας, Ευαγγέλου, Σταυρόπουλος, Σαραμαντάς, Άρτσε(66' Μιλόγεβιτς), Μανιάτης(57' Kaμαρά), Κόρμπος, Μαξίμοβιτς, Τσιλούλης, Αραμπούλι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας, Σένκεφελντ, Γιόχανσον, Ινσούα, Δώνης, Κουρμπέλης, Μπουζούκης(88' Χατζηθεοδωρίδης), Ζαχίντ, Περέα(67' Κολοβός), Μολό(71' Μπεκ)

Το γκολ του Ζαχίντ