Ξάνθη - Βόλος 3-1: Ξάνθισε ξανά... (highlights)

Με γκολ των Εντουάρντο, Γουίλιαμ και Φοσέ η Ξάνθη επιβλήθηκε 3-1 του Βόλου κι επέστρεψε στο δρόμο των επιτυχιών...

Ξάνθη - Βόλος 3-1: Ξάνθισε ξανά... (highlights)

Η Ξάνθη επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα της από τη Λάρισα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο καθώς επικράτησε στην έδρα της με σκορ 3-1 του Βόλου. Οι ακρίτες έχουν κάνει πολύ καλό ξεκίνημα με 4 νίκες σε πέντε παιχνίδια κάτι που αναμφίβολα αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα.

Παρόλα αυτά οι βολιώτες είχαν την υπεροχή στο πρώτο μέρος, έχασαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Το έκαναν όμως οι γηπεδούχοι με τον Εντουάρντο στο 40’ και στη συνέχεια με το 2-0 από τον Σόσα έκαναν ακόμα πιο εύκολη τη… ζωή τους.

Ο Βόλος έκανε αλλαγές και έγινε ακόμα πιο επιθετικό το σχήμα του, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία του Αμπάντ, ενώ παράλληλα αναγκάστηκε να παραχωρήσει χώρους στην Ξάνθη.

Οι ακρίτες τους εκμεταλλεύτηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βγαίνοντας στις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές έκαναν το 3-0 «σφραγίζοντας» την επικράτησή τους.

Ο διαιτητής Τζήλος δεν είχε τη δύσκολη φάση και μάλλον είναι τυχερός γι’ αυτό διότι για περίπου είκοσι λεπτά στο β’ μέρος δεν υπήρχε VAR λόγω τεχνικού προβλήματος!

Ξάνθη - Βόλος: Τα δύο πρώτα γκολ των γηπεδούχων (vid)

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Πηγάδια»

Ξάνθη-Βόλος 3-1
Σκόρερ: 40΄Εντουάρντο, 56΄Ντε Αμορίμ, 86΄Φοσέ - 91΄Ατιγιάτ
Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)
Κάρτες: Μουλέν (65’) -Μουνίθ (18’), Κοβάτσεβιτς (19’), Φεράρι (70’)

ΞΑΝΘΗ (Ραμίρεθ): Αμπάντ- Ντίρεσταμ, Καρασαλίδης, Μαλεζάς, Σόσα- Κοβάτσεβιτς, Μουλέν- Ντε Αμορίμ (λ.τ. 81’ Μπαριέντος), Εντουάρντο (65’ Τερκί), Στάρτζεον –Ρενέλα (76’ Φοσέ).

ΒΟΛΟΣ (Φεράντο): Γκαραβέλης- Ντεντάκης, Μπασόνγκ, Δημόπουλος, Φεράρι- Τσοκάνης (67’ Μαξ), Μπαλογιάννης (60’ Μάντζης)-Μουνίθ, Τόρες, Μυστακίδης (57’ Ατιγιάτ) -Γέντρισεκ.