ΟΦΗ - Αστέρας 3-1: Τριπλή «δαγκωματιά»!

Ο Αστέρας προηγήθηκε με τον Λουίς Φερνάντεθ, αλλά ο ΟΦΗ απάντησε μέσα σε ένα τέταρτο με Φιγκεϊρέδο και Νέιρα. Ο Σεμέντο το τρίτο γκολ στο τέλος. Αποβολή Ιγκλέσιας στο 61'. Τρία δοκάρια ο ΟΦΗ!

ΟΦΗ - Αστέρας 3-1: Τριπλή «δαγκωματιά»!

Ανώτερος ο ΟΦΗ νίκησε δίκαια τον Αστέρα Τρίπολης με 3-1 και ανέβηκε σημαντικά στη βαθμολογία της Σούπερ Λίγκας πιάνοντας έστω και προσωρινά στη δεύτερη θέση τον ΠΑΟΚ! Η ομάδα της Κρήτης ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του ματς, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις της, είχε κι άλλες ευκαιρίες για γκολ, με τρία δοκάρια και πολλές αποκρούσεις του Παπαδόπουλου. Αλλά το κυριότερο έβγαλε άμεση αντίδραση όταν ο Αστέρας προηγήθηκε κόντρα στη ροή του ματς.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ΟΦΗ είχε το πρώτο δοκάρι με τον Σεμέντο μόλις στο 2' και το δεύτερο στο 36' με τον Φιγκεϊρέδο, ενώ ο Αστέρας μπορούσε να σκοράρει με τον Μαρκ Φερνάντεθ στο 22' σε χαμένο τετ-α-τετ με τον Σωτηρίου.

Στην επανάληψη η ομάδα της Τρίπολης άνοιξε το σκορ με τον Λούις Φερνάντεθ στο 51', με τον ΟΦΗ να αντιδρά άμεσα και να ισοφαρίζει με τον Φιγκεϊρέδο στο 57' από μπαλιά του Ναμπί. Στο 61' αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη ο Ιγκλέσιας, κάτι που εκμεταλλεύτηκε άμεσα ο ΟΦΗ με το δεύτερο γκολ από τον Νέιρα στο 65'. Η κρητική ομάδα συνέχισε να παίζει πολύ καλά και έφτασε στο 87' σε ένα τρίτο γκολ με τον Σεμέντο που ήταν εντυπωσιακός στη διάρκεια του ματς αλλά δεν είχε την ουσία. Στο φινάλε ο ΟΦΗ είχε κι άλλο δοκάρι με τον επίσης πολύ καλό Τσιλιανίδη.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΟΦΗ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 3-1
ΣΚΟΡΕΡ:
57' Φιγκεϊρέδο, 65' Νέιρα, 87' Σεμέντο - 51' Λουίς Φερνάντεθ
ΓΗΠΕΔΟ:
Θ. Βαρδινογιάννης
ΚΟΚΚΙΝΗ:
61’ Ιγκλέσιας (δεύτερη κίτρινη)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 34’ Νέιρα, 78’ Κουτρουμπής, 90+4 Τσιλιανίδης– 38’ Ιγκλέσιας, 59’ Μαρτίνεθ, 63’ Λουίς Φερνάντεθ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ:
Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ:
Νατσιόπουλος, Αϊναλής (Μακεδονίας)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR:
Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

ΟΦΗ (4-2-3-1): Σωτηρίου – Μαρινάκης, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης – Μεγιάδο 7,5 (71’ Κουτρουμπής), Νέιρα – Τσιλιανίδης, Βαζ 7 (54’ Ναμπί), Σεμέδο 7,5 – Φιγκεϊρέδο 7,5 (89’ Μάνος)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (4-3-3):
Παπαδόπουλος – Κώτσιρας, Πασαλίδης (53’ Αντζουλάς), Βαλιέντε, Μαρτίνεθ – Μουνάφο, Καπίγια, Ιγκλέσιας – Ριέρα (66’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ (76’ Μπαράλες)