Τι αναφέρει ο ΚΑΠ για τον γιατρό του αγώνα

Πολύ κουβέντα γίνεται από το βράδυ της Κυριακής (25/02) για τον γιατρό του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός, ο οποίος πήγε να εξετάσει τον Όσκαρ Γκαρθία.

Τι αναφέρει ο ΚΑΠ για τον γιατρό του αγώνα

Η «ερυθρόλευκη» πλευρά ανέφερε ότι ο γιατρός που εμφανίστηκε στα αποδυτήρια φορούσε την φόρμα του ΠΑΟΚ, κάτι που ισχυρίζεται με ανάρτησή του και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς.

Σύμφωνα με την παράγραφο 2α του ΚΑΠ αυτό θα πρέπει να επιφέρει την τιμωρία του ΠΑΟΚ, αφού στο Άρθρο 16 αναφέρεται σαφέστατα ότι «Σε όλους τους αγώνες όλων των επαγγελματικών, ερασιτεχνικών, πανελλήνιων και τοπικών πρωταθλημάτων, των πρωταθλημάτων υποδομής και προεπιλογής εθνικών ομάδων, είναι υποχρεωτική, με ευθύνη της γηπεδούχου ομάδας η παρουσία ιατρού αγώνα (που, τουλάχιστον στα επαγγελματικά πρωταθλήματα και στο κύπελλο, θα είναι άλλος από τους ιατρούς των ομάδων). Σε αντίθετη περίπτωση ο αγώνας δε διεξάγεται με υπαιτιότητα της γηπεδούχου ομάδας η οποία χάνει τον αγώνα με 0-3 και της επιβάλλεται χρηματική ποινή από επτά χιλιάδες, έως σαράντα χιλιάδες ευρώ».

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρει ο ΚΑΠ: