Ολυμπιακός: Οι ενοχλήσεις του Βαλμπουενά

Με ενοχλήσεις αποχώρησε από το ματς με τη Λαμία ο Γάλλος μεσοεπιθετικός, αλλά στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα.

Ολυμπιακός: Οι ενοχλήσεις του Βαλμπουενά

Στο 63’ του αγώνα με τη Λαμία ο Πέδρο Μαρτίνς αντικατέστησε τον Ματιέ Βαλμπουενά περνώντας στη θέση του τον Μάξι Λοβέρα, ο οποίος έκανε και το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Γάλλος άσος των «ερυθρόλευκων» που έπαιξε βασικός και στην αναμέτρηση με το συγκρότημα της Φθιώτιδας αντικαταστάθηκε λόγω κάποιων ενοχλήσεων που αισθάνθηκε.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία δεν έδειξαν να ανησυχούν για την κατάσταση του 35χρονου μεσοεπιθετικού. Οι ενοχλήσεις που ένιωσε ο Βαλμπουενά στο ματς με τη Λαμία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις που έκαναν οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στην κούραση όπως εξήγησε ο 49χρονος κόουτς.

Στον Ολυμπιακό δεν υπάρχει ανησυχία για την κατάσταση του Γάλλου και θεωρούν πως θα είναι στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για τον αγώνα της Τρίτης με τον Ερυθρό Αστέρα. Βέβαια θα φανεί αυτό και κατά τη σημερινή προπόνηση στον Ρέντη. Ο ίδιος αποχωρώντας από το «Γ. Καραϊσκάκης» μετά το ματς με τη Λαμία δεν έδειξε να έχει κάποιο θέμα.