Μαρτίνς: «Δεν μετανιώνω για τον Κούτρη»

Στην απόφασή του να αφήσει εκτός τον Λεονάρντο Κούτρη αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μετά το ματς με τη Λαμία. «Κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα» υποστήριξε μεταξύ άλλων ο Πορτογάλος τεχνικός. 

Μαρτίνς: «Δεν μετανιώνω για τον Κούτρη»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του παρουσιάστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη των Πειραιωτών επί της Λαμίας. Ο Πορτογάλος προπονητής, μοίρασε συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του, ενώ τόνισε πως δεν μετανιώνει για την απόφασή του να αφήσει εκτός τον Λεονάρντο Κούτρη. Παράλληλα, τόνισε για ακόμα μία φορά πως βασικός στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά το σχόλιό του: «Είμαι πολύ πολύ ικανοποιημένος από τη συμπεριφορά των παικτών μου. Γενικότερα δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Ξεκινήσαμε καλά, είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε με έναν αντίπαλο που δεν μας απείλησε. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε ταχύτητα και φτάσαμε στα γκολ που χρειαζόμασταν. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου. Ο κύριος στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Είμαι ικανοποιημένος από την απόδοση του Κούτρη, του Σουντανί και όλων των παικτών. Δεν μετανιώνω για την απόφασή μου να αφήσω εκτός τον Κούτρη. Κάποιοι έπρεπε να μείνουν εκτός. Έχουμε πολλούς παίκτες και όλοι είναι απαραίτητοι. Οι ενοχλήσεις του Βαλμπουενά ελπίζω πως είναι από κούραση και ότι δεν θα είναι κάποιος τραυματισμός».