Παναθηναϊκός: Επιμένει στο πλάνο σκληρής λιτότητας ο Αλαφούζος

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα συνεχίσει την προσπάθεια οικονομικής εξυγίανσης της ΠΑΕ, μέχρι να βρει μία αρκετά συμφέρουσα πρόταση για να αποχωρήσει από την ΠΑΕ.

Παναθηναϊκός: Επιμένει στο πλάνο σκληρής λιτότητας ο Αλαφούζος

Ουκ ολίγοι φίλοι του Παναθηναϊκού ζητούν την αποχώρηση του Γιάννη Αλαφούζου από την ομάδα. Ο ίδιος ο ιδιοκτήτης των «πρασίνων», άλλωστε, θέλει να απεμπλακεί από το ποδόσφαιρο, ωστόσο επιθυμεί η αποχώρησή του να γίνει με τους δικούς του όρους. Έχει κάνει μια πολύ μεγάλη επένδυσή, ασχέτως αποτελέσματος, και θα κάνει μόνο μια συναλλαγή που θεωρεί συμφέρουσα.

Έτσι, σύμφωνα με τη Live Sport, ο Αλαφούζος είναι αποφασισμένος, χωρίς να ασχολείται πλέον με την εικόνα που εκπέμπει στους φιλάθλους, να επιμείνει στο επιχειρηματικό σκέλος, συνεχίζοντας το πλάνο σκληρής λιτότητας, που είχε ξεκινήσει από το καλοκαίρι το 2018.

Ακόμα, θα εμφανίζεται επιφυλακτικός σε οποιοδήποτε ενδιαφέρον ξένων επενδυτών, μετά το «ναυάγιο» με τον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ. Υπάρχει μια φήμη για επενδυτικό σχήμα τις τελευταίες ώρες, αλλά ο ίδιος δεν έχει απαντήσει σχετικά.

Σιγή ιχθύος έχει τηρήσει και στο θέμα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έχοντας επιλέξει να μην τοποθετηθεί ακόμα. Ενδεχομένως να μιλήσει σχετικά, όταν και εφόσον ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ κινηθεί για την ΠΑΕ.