Μετά τον ΠΑΟ ο Παϊρότζ... αγοράζει και τη Ντιναμό Βουκουρεστίου

Ρουμανικό δημοσίευμα εμπλέκει τον Ταϊλανδό σε διοικητικά σενάρια με τη Ντιναμό, ενώ δικαιολογεί τον «πάγο» που έχει μπει στις συζητήσεις του με τον Παναθηναϊκό.

Μετά τον ΠΑΟ ο Παϊρότζ... αγοράζει και τη Ντιναμό Βουκουρεστίου

Η ήδη... μπλεγμένη υπόθεση εμπλοκής του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, αν ληφθεί υπόψη ένα δημοσίευμα από τη Ρουμανία που συνδέει το όνομα του Ταϊλανδού με τη... Ντιναμό Βουκουρεστίου!

Το ιστορικό κλαμπ της Ρουμανίας βρίσκεται σε αναζήτηση αγοραστή, με τον νυν ιδιοκτήτη να έχει θέσει τιμή πώλησης στα 6 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gazeta Spurturilor υπάρχει ενδιαφερόμενος επενδυτής που προέρχεται από το Βέλγιο. Το ρεπορτάζ συνδέει τον Παϊρότζ με την υπόθεση, δεδομένου ότι ο Ταϊλανδός είναι ιδιοκτήτης της βελγικής Μουσκρόν.

Επίσης, τονίζει ότι ο λόγος που η αγορά του Παναθηναϊκού από τον Πιεμπονγκσάντ έχει μπει στο... ψυγείο εξαιτίας του σκανδάλου που έχει ξεσπάσει στο βελγικό ποδόσφαιρο περί φοροδιαφυγής και «ξεπλύματος» χρήματος, στο οποίο η Μουσκρόν του Παϊρότζ είχε βρεθεί στο στόχαστρο των Αρχών.