Τι φοβάται από τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Μόνο εύκολο δεν θεωρούν στο μεγάλο λιμάνι το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία, την οποία έχουν δει κι έχουν διαπιστώσει πως είναι σκληρή ομάδα.

Τι φοβάται από τη Λαμία ο Ολυμπιακός

Απλό δεν είναι κανένα ματς για τον Ολυμπιακό και αυτό έχει αποδειχτεί από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος. Οι Πειραιώτες με μεγάλη δυσκολία νίκησαν τον Αστέρα Τρίπολης και την ΑΕΛ, ενώ και με το Βόλο τα… χρειάστηκαν μέχρι ενός σημείου. Στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό έμειναν στο 1-1 και κατάλαβαν ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στην Ελλάδα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τη Λαμία

Ο Ολυμπιακός το Σάββατο θα βρει απέναντι του τη Λαμία, η οποία είναι η τελευταία ομάδα που τον νίκησε στο τέλος του περασμένου Φλεβάρη. Από τις συζητήσεις στον Ρέντη καταλαβαίνει κανείς πως υπολογίζουν την ομάδα της Φθιώτιδας και πως κατάλαβαν καλά στο ΟΑΚΑ ότι κάθε ματς είναι και μία «μάχη».

Στον Ρέντη έχουν δει τη Λαμία και έχουν διαπιστώσει πως είναι σκληρή ομάδα. Μπορεί ακόμα να μην έχει πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα και σε τέσσερα ματς να έχει τρεις ισοπαλίες, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι εύκολος αντίπαλος. Στο μεγάλο λιμάνι έχουν διαπιστώσει πως είναι μία σκληροτράχηλη ομάδα.

Η Λαμία παρατάσσεται στα παιχνίδια της με τρεις στόπερ και με σύστημα 3-5-2. Είναι ένα σύνολο που παίζει πολύ σφιχτά και δεν αφήνει χώρους στον αντίπαλο. Προσέχει πολύ την άμυνα της και δεν ανοίγεται ούτε όταν δεχτεί γκολ. Ακόμη κι αν βρεθεί πίσω στο σκορ η Λαμία παίζει κλειστά και περιμένει την ευκαιρία για να χτυπήσει στην κόντρα επίθεση.

Στον Ολυμπιακό τα έχουν λάβει όλα αυτά πολύ σοβαρά υπόψη τους και περιμένουν ένα κλειστό ματς και πολύ δύσκολο για να βρουν χώρους και να φτιάξουν φάσεις. Γνωρίζουν πως θα πρέπει να δώσουν μεγάλη μάχη για να σκοράρουν και να καθαρίσουν το ματς.