Παναθηναϊκός: Ακατάλληλη η «Λεωφόρος» για το παιχνίδι με την Ξάνθη

Ο Παναθηναϊκός στρέφεται σε άλλες λύσεις για το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη αφού το γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας δε θα είναι έτοιμο μέχρι τις 5 Οκτώβρη.

Παναθηναϊκός: Ακατάλληλη η «Λεωφόρος» για το παιχνίδι με την Ξάνθη

Ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη (26/9) στο γήπεδο Απόστολος Νικολαΐδης οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού αποφάσισαν ότι το γήπεδο χρειάζεται αρκετές παρεμβάσεις που αφορούν επιχειρησιακά θέματα οργάνωσης αγώνα Super League 1 και έτσι η αναμέτρηση με την Ξάνθη δεν μπορεί να διεξαχθεί στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας. Συγκεκριμένα, στο ΟΑΚΑ θα γίνει επισπορά χλοοτάπητα, όποτε η ομάδα του Γιώργου Δώνη ψάχνει για γήπεδο την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όπως δήλωναν όμως χαρακτηριστικά οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» για την περίπτωση του γηπέδου της Λεωφόρου: «Ο χρόνος, έως την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα με την Ξάνθη, δεν επαρκεί για να φτάσουμε στο επιθυμητό σημείο. Εάν υπήρχε μεγαλύτερο χρονικό περιθώριο, θα ήταν αυτή η επιλογή μας».

Να σημειωθεί ότι υπήρξε κοινή βούληση μεταξύ ερασιτέχνη και Παναθηναϊκού ώστε να φιλοξενηθεί έστω ένα ματς της ομάδας του Γιώργου Δώνη στη Λεωφόρο αλλά τελικά αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Εναλλακτική λύση τώρα για το «τριφύλλι» είναι αυτή της Ριζούπολης με δευτερεύουσες επιλογές τα γήπεδα του Περιστερίου και της Νέας Σμύρνης.