Ολυμπιακός: Στο… κόλπο οι παλιοσειρές, Αβραάμ και Τοροσίδης

Τοροσίδης και Αβραάμ αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής στο παιχνίδι με τη Λαμία, στο οποίο ο Πέδρο Μαρτίνς θα κάνει αρκετές αλλαγές.

Ολυμπιακός: Στο… κόλπο οι παλιοσειρές, Αβραάμ και Τοροσίδης

Για το ματς με τη Λαμία είναι δεδομένο πως θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα. Ο Πέδρο Μαρτίνς το είχε αποφασίσει εδώ και ημέρες πως σε αυτό το παιχνίδι θα έδινε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς ποδοσφαιριστές. Έτσι είναι λογικό να έχει ανοίξει μία κουβέντα για το ποιοι θα παίξουν και ποιοι όχι.

Επίσης οι περισσότεροι περιμένουν να δουν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού, τους Μπενζιά, Λοβέρα και Γκασπάρ. Είναι δεδομένο πως το ματς με τη Λαμία παρουσιάζει ενδιαφέρον λόγω των νέων προσώπων που θα βάλει στο… κόλπο ο Πέδρο Μαρτίνς.

Εκτός από τα νέα αποκτήματα σε αυτό το ματς να βγουν μπροστά και οι παλιοσειρές του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τον Βασίλη Τοροσίδη και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Ο πρώτος είναι φαβορί για να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας των «ερυθρόλευκων» και να δώσει ανάσες στον Ομάρ.

Ο «Τόρο» μέχρι τώρα έχει παίξει μόλις 12 λεπτά στο 4-0 επί της Κράσνονταρ. Έχει δηλωθεί, ωστόσο κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού και είναι παίκτης που έχει μόνιμη θέση στην 18άδα.

Ο Αβραάμ επίσης είναι έτοιμος να δώσει λύσεις στο «πληγωμένο» κέντρο άμυνας. Ο έμπειρος στόπερ των Πειραιωτών έχει παίξει για 20 λεπτά στο παιχνίδι με τη Βικτόρια Πλζεν στις 23 Ιουλίου. Επίσης είναι συνεχώς στις αποστολές των «ερυθρόλευκων» με σημαντικό ρόλο στα αποδυτήρια. Αμφότεροι θεωρούνται φαβορί για την ενδεκάδα του αγώνα με τη Λαμία.