Βόλος: «Έσπασε» τα κοντέρ και παίζει ο Μπασόνγκ

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος και ο Χουάν Φεράντο τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ. 

Βόλος: «Έσπασε» τα κοντέρ και παίζει ο Μπασόνγκ

Τα κοντέρ «έσπασε» ο Σεμπαστιέν Μπασόνγκ και βρίσκεται στην αποστολή του Βόλου για την εντός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου (21/9). Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός είχε έναν τραυματισμό κόντρα στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα και υπήρξαν φόβοι πως θα μείνει για αρκετό διάστημα εκτός.

Τελικά μέσα σε διάστημα ενός μήνα ο Μπασόνγκ είναι έτοιμος και ο κόουτς Χουάν Φεράντο τον συμπεριέλαβε στα πλάνα του. Ο Ισπανός προπονητής πήρε για πρώτη φορά στην αποστολή και τον έτερο κεντρικό αμυντικό Τσίκα ενώ επιστρέφει και ο Ντεντάκης.

Ο τελευταίος αναμένεται να πάρει τη θέση του Λύρατζη (τιμωρημένος λόγω της αποβολής του στο ματς με τον Ολυμπιακό) στο δεξί άκρο της άμυνας. Εκτός αποστολής σε σχέση με το ματς κόντρα στον Ολυμπιακό έμειναν και οι Ηλιόπουλος, Μήτογλου.

Οι 19 που επιλέχθηκαν για τον σημερινό αγώνα στο Πανθεσσαλικό: Γκαραβέλης, Μελίσσας, Ντεντάκης, Δημόπουλος, Διαμαντής, Μπασόνγκ, Τσίκα, Φερράρι, Τσαούσης, Τσοκάνης, Μαξ, Ατιάτ, Μπαλογιάννης, Ζοάο, Μουνίθ, Τόρρες, Μυστακίδης, Μάντζης, Γέντρισεκ.