Παναθηναϊκός: Τετ-α-τετ Δώνη με βασικούς ενόψει Ολυμπιακού

Ο Γιώργος Δώνης προσπαθεί να τονώσει το ηθικό των έμπειρων παικτών του ενόψει του ματς με τον Ολυμπιακό (22/9, 20:30) στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Τετ-α-τετ Δώνη με βασικούς ενόψει Ολυμπιακού

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ δύσκολη κατάσταση, έχοντας πραγματοποιήσει ένα πολύ αρνητικό ξεκίνημα με δύο ήττες και μία ισοπαλία στο πρωτάθλημα, έχοντας προκαλέσει δυσφορία και στις τάξεις των οπαδών.

Το βράδυ της Κυριακής (22/9, 20:30) οι «πράσινοι» υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, ψάχνοντας πάσει θυσία μία καλύτερη εμφάνιση και αποτέλεσμα.

Γι' αυτό το λόγο, ο Γιώργος Δώνης πέρα από την καθιερωμένη ομιλία ενώπιον όλης της ομάδας και τις οδηγίες στην τακτική είχε τετ-α-τετ με τους πιο έμπειρους παίκτες του Παναθηναϊκού, σε μια προσπάθεια να τους τονώσει το ηθικό.

Ποδοσφαιριστές όπως οι Μακέντα, Κουρμπέλης, Ινσούα και Διούδης δεν έχουν αποδώσει τα αναμενόμενα, με τον Έλληνα τεχνικό να αφιερώνει πολύ χρόνο στις μεταξύ τους συζητήσεις τα αίτια της κακής αγωνιστικής εικόνας του αλλά και στην ενθάρρυνση για βελτίωση ενόψει Ολυμπιακού.

Ο Δώνης σαφώς αφιερώνει σημαντικό μέρος της προσοχής του στον αγωνιστικό σχεδιασμό, ωστόσο θεωρεί ότι το πρόβλημα της ομάδας του είναι πρωτίστως ψυχολογικό, εξ ου και προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των έμπειρων παικτών, οι οποίο με τη σειρά τους θα βοηθήσουν με τους υπόλοιπους να ανέβουν.

Ο Έλληνας τεχνικός θα συνεχίσει την προσπάθεια να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα, παρά το γεγονός ότι η πίεση είναι μεγάλη στο ρόστερ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα.