Παναθηναϊκός: Επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί

Αντιπροσωπεία οπαδών επισκέφθηκαν το πρωί της Tετάρτης (18/9) το Κορωπί στην προπόνηση του Παναθηναϊκού για να μιλήσουν με τον Γιώργο Δώνη και τους παίκτες.

Παναθηναϊκός: Επίσκεψη οπαδών στο Κορωπί

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αρκετά δύσκολη θέση, αφού έχει πραγματοποιήσει πολύ άσχημο ξεκίνημα στη φετινή Super League με 1 ισοπαλία και 2 ήττες, με αποκορύφωμα τη συντριβή από τον Άρη (4-0) στη Θεσσαλονίκη.

Τα αρνητικά αποτελέσματα σε συνδυασμό με την άθλια αγωνιστική εικόνα των «πρασίνων» έχουν προκαλέσει δυσφορία στον κόσμο της ομάδας. Γι αυτό μερίδα οπαδών αποφάσισε να μεταβεί στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ στο Κορωπί.

Περίπου 50 φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στην προπόνηση των «πρασίνων», όπου συνομίλησαν με παίκτες και Γιώργο Δώνη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπήρξε κάποιο απρόοπτο.

Συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την έλλειψη κινήτρου και πάθους που παρουσιάζει η ομάδα στο γήπεδο, ενώ ζητήθηκε με πολύ έντονο ύφος και σκληρή γλώσσα άμεση αλλαγή της κάκιστης εικόνας, αρχής γενομένης στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.