Μικροενοχλήσεις ο Ραντζέλοβιτς, πιθανότατα προλαβαίνει Παναθηναϊκό

Ο Σέρβος αποχώρησε με μικροενοχλήσεις στο μηρό από το παιχνίδι με την Τότεναμ, αλλά την Παρασκευή (20/9) ο Μαρτίνς τον περιμένει να προπονηθεί κανονικά και να τεθεί στη διάθεσή του για το ντέρμπι.

Μικροενοχλήσεις ο Ραντζέλοβιτς, πιθανότατα προλαβαίνει Παναθηναϊκό

Στην παρούσα φάση η μόνη σίγουρη απουσία από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ο Παπέ Σισέ. Όπως φυσικά και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Champions League: Ο Βαλμπουενά στην καλύτερη 11αδα της εβδομάδας! (pic)

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τον Ραντζέλοβιτς που αποχώρησε με κάποιες μικροενοχλήσεις στο μηρό από το παιχνίδι με την Τότεναμ, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και από εκεί και πέρα είναι απόφαση του Μαρτίνς αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή.

Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2: Άνω-κάτω η Τότεναμ μετά τον Ολυμπιακό- Παρέμβαση Ποτσετίνο

Ο Πορτογάλος τεχνικός περιμένει να δει τον Σέρβο να προπονείται κανονικά την Παρασκευή (20/9), να βγάλει το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας και να φωνάζει «παρών» για το ματς με το «τριφύλλι». Δεν φαίνεται δηλαδή να έχει κάτι σοβαρό ο νεαρός εξτρέμ.

Πάντως, ακόμα και να μην είχε αυτές τις μικροενοχλήσεις ο Ραντζέλοβιτς, ο Μαρτίνς φαίνεται να έχει σε πρώτο πλάνο τούς Μασούρα και Ποντένσε για τα δύο «φτερά» της επίθεσης.