Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2: Άνω-κάτω η Τότεναμ μετά τον Ολυμπιακό- Παρέμβαση Ποτσετίνο

Ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, υπερασπίστηκε τον Κρίστιαν Έρικσεν για την εμφάνισή του στο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και ξεκαθάρισε πως ο Δανός μεσοεπιθετικός είναι αφοσιωμένος στους λονδρέζους

Ολυμπιακός-Τότεναμ 2-2: Άνω-κάτω η Τότεναμ μετά τον Ολυμπιακό- Παρέμβαση Ποτσετίνο

Θέση στην σκληρή κριτική που δέχτηκε ο Κρίστιαν Έρικσεν για την εμφάνισή του στο χθεσινό παιχνίδι της Τότεναμ με τον Ολυμπιακό (2-2), στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Champions League, πήρε ο προπονητής των λονδρέζων, Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

Τα «σπιρούνια» αν και βρέθηκαν να προηγούνται 0-2 στο «Γ. Καραϊσκάκης» του Ολυμπιακού, δέχτηκαν δύο γκολ από τους (ανώτερους ) «ερυθρόλευκους», με τον Αργεντινό τεχνικό των φιλοξενούμενων να έχει πολλά παράπονα από τους παίκτες του.

Ο παλαίμαχος μέσος του αγγλικού συλλόγου, Ζερμέιν Τζένας, κατακεραύνωσε σε δηλώσεις του στο «BT Sport» την εμφάνιση του Κρίστιαν Έρικσεν, υποστηρίζοντας πως δεν είχε καμία σχέση με αυτό που συνηθίζει να προσφέρει στην ομάδα, ενώ, παράλληλα, δεν ήταν και λίγα τα δημοσιεύματα στο Νησί που εξέφραζαν ερωτήματα για την αφοσίωση του Δανού μεσοεπιθετικού στον σύλλογο.

Ο τελευταίος, ως γνωστόν, διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του στην Τότεναμ και παρότι κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου βρέθηκε πολύ κοντά στην μεταγραφή του στην Ρεάλ Μαδρίτης, εν τούτοις παρέμεινε στην αγγλική πρωτεύουσα. Ο ίδιος έχει ξεκαθαρίσει πως δεν πρόκειται να βάλει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο , ωστόσο ο Ποτσετίνο τον συμπεριέλαβε κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα των «σπιρουνιών» για το Champions League.

Όταν, λοιπόν, ο Αργεντινός προπονητής κλήθηκε να σχολιάσει την αγωνιστική κατάσταση του ποδοσφαιριστή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, επεσήμανε: «Ίσως το παιχνίδι της Τετάρτης δεν ήταν το καλύτερό του, όπως και της ομάδας γενικότερα. Παρόλα αυτά, είμαι χαρούμενος με την αφοσίωση του Έρικσεν στην ομάδα και δεν ανησυχώ γι’ αυτόν».