Τι αλλάζει ο Μαρτίνς με Παναθηναϊκό

Ακόμα δεν έχει δείξει ενδεκάδα, αλλά ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να δώσει ανάσες σε ποδοσφαιριστές που έχουν τραβήξει κουπί από την αρχή της σεζόν.

Τι αλλάζει ο Μαρτίνς με Παναθηναϊκό

Στον Ολυμπιακό αμέσως γύρισαν το διακόπτη. Τα εγκωμιαστικά σχόλια για το 2-2 με την Τότεναμ και η ικανοποίηση στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο από τις δηλώσεις των Λονδρέζων για την εικόνα των Πειραιωτών, ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Ολυμπιακός - Τότεναμ 2-2: Τα highlights από την αναμέτρηση (vid)

Ήδη στον Ρέντη ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (22/9, 20.30) και ο Μαρτίνς θέλει να «τσεκάρει» την κατάσταση των ποδοσφαιριστών του το επόμενο διήμερο για να δει σε ποιες θέσεις θα προχωρήσει σε αλλαγές προσώπων.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρεθεί στο αρχικό σχήμα αντί του Γκερέρο. Επίσης, δεν θα έλεγε «όχι» ο Μαρτίνς στο ενδεχόμενο να άφηνε εκτός ενδεκάδας τον Ρούμπεν Σεμέδο για να μην τον επιβαρύνει κι άλλο μετά την τεράστια προσπάθεια που έκανε να προλάβει την Τότεναμ. Ωστόσο, ο Σισέ ακόμα είναι στο νοσοκομείο και ουσιαστικά δεν υπολογίζεται για το ντέρμπι. Οπότε, αν αφήσει έξω τον Σεμέδο, θα πρέπει να βάλει έναν εκ των Αβραάμ ή Μπα, σενάριο το οποίο για την ώρα δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Τώρα θα «τρέχει» η Τότεναμ για τον Ολυμπιακό!

Από εκεί και πέρα, θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Τοροσίδης (ο Ομάρ έχει επιβαρυνθεί από τα σερί ματς με Ολυμπιακό και Νορβηγία), Κούτρης και Καμαρά, αλλά ακόμα δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα με σιγουριά, γιατί πολύ απλά ο Μαρτίνς τις οριστικές του αποφάσεις θα τις πάρει παραμονή του ματς, έχοντας πλήρη εικόνα για το πόσο επιβαρυμένοι ή όχι είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν «γράψει» τα περισσότερα χιλιόμετρα στην αφετηρία της φετινής σεζόν.