Super League: Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα! (pic)

Το παιχνίδι Fantasy League κάνει... ντεμπούτο την τρέχουσα σεζόν στη Super League και η καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής περιλαμβάνει τρεις νυν «ερυθρόλευκους», έναν πρώην, αλλά και δύο μεταγραφικούς στόχους του Ολυμπιακού!

Super League: Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού στην καλύτερη ενδεκάδα! (pic)

Στη διάθεση του ελληνικού ποδοσφαιρικού κοινού έχει θέσει το δημοφιλές παιχνίδι Fantasy League για πρώτη φορά φέτος η Super League, στο οποίο ο κάθε παίκτης διαχειρίζεται εικονικά συλλόγους και μπάτζετ, κερδίζοντας πόντους ανάλογα με την απόδοση που έχουν κάθε αγωνιστική οι παίκτες τους οποίους έχει στην ομάδα του.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το νέο παιχνίδι της Λίγκας, στην καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής κυριαρχεί το... ερυθρόλευκο. Κι αυτό διότι στην κορυφαία ενδεκάδα περιλαμβάνονται τρεις νυν παίκτες του Ολυμπιακού, ένας πρώην, αλλά και δύο ποδοσφαιριστές για τους οποίους η ομάδα του Πειραιά ενδιαφέρθηκε μεταγραφικά.

Ο λόγος για τους Ματιέ Βαλμπουενά, Γκιγιέρμε, Λεονάρντο Κούτρη (νυν), Γιάννη Φετφατζίδη (πρώην), Απόστολο Βέλλιο και Φραν Βέλεθ (στόχοι)! Την καλύτερη ενδεκάδα συμπληρώνουν οι Κοσμάς Τσιλιανίδης, Νικολά Ντιγκινί, Φάμπιο Στούργκεον, Όγκνιεν Βράνιες και Μάτιτς Κότνικ.

Η καλύτερη ενδεκάδα της Fantasy League της Super League: