ΠΑΕ Πανιώνιος: «Ο κ. Κούγιας έβριζε κρατώντας τα γεννητικά του όργανα»

Η ΠΑΕ Πανιώνιος απάντησε στις ανακοινώσεις της ΑΕΛ τονίζοντας πως ο Αλέξης Κούγιας ξαπέλυσε χυδαία φραστική επίθεση στον Γιώργο Σαραμαντά.

ΠΑΕ Πανιώνιος: «Ο κ. Κούγιας έβριζε κρατώντας τα γεννητικά του όργανα»

Μετά τις ανακοινώσεις της ΑΕΛ κατά του Πανιωνίου και του διαιτητή του αγώνα Ιωάννη Παπαδόπουλου οι «κυανέρυθροι» πέρασαν στην αντεπίθεση.

Κούγιας: «Ανύπαρκτη ομάδα ο Πανιώνιος. Ο Σαραμαντάς ανεβαίνει σε σκαμνάκι για να σφουγγαρίσει...»

Οι ιθύνοντες της ομάδας της Νέας Σμύρνης εξέδωσαν και αυτοί ανακοίνωση στην οποία αναφέρουν ότι η φιλοξενία της ομάδας ήταν άριστη ενώ όπως τόνισαν, ο κύριος Αλέξης Κούγιας ήταν αυτός που εξαπέλυσε ακραία φραστική επίθεση με άσεμνες χειρονομίες στον Γιώργο Σαραμαντά.

Επιστολή ΑΕΛ σε Περέιρα - Φούσεκ: «Τραγικός ο διαιτητής - δεν έβλεπε τίποτα!»

Αναλυτικά η ανακοίνωσή του Πανιωνίου:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ με αφορμή τους άτοπους σχολιασμούς περί της φιλοξενίας της έχει να δηλώσει πως ήταν άψογη και επαγγελματική –όπως με κάθε αντίπαλο- απέναντι στον κύριο Κούγια και τα μέλη της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Μάλιστα ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ καθ όλη την παρουσία του στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης φιλοξενήθηκε τόσο στην θύρα των επισήμων όσο και στην αίθουσα VIP Νίκος Πεντζαρόπουλος όπου πριν την αναμέτρηση πήρε τον καφέ του και είχε διάλογο σε άκρως φιλικό κλίμα με επώνυμους φίλους της ομάδας αλλά και κατά την διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου.

Την άποψη μας περί άψογης φιλοξενίας μάλιστα επιβεβαιώνει και ο προπονητής της ΑΕΛ, κύριος Μιχάλης Γρηγορίου, με δηλώσεις του στην συνέντευξη τύπου.

Όπως φαίνεται τον Κύριο Κούγια τον ενόχλησε αρκετά η ήττα της ομάδας του και κατά την κάθοδο στα αποδυτήρια του γηπέδου μας κατά την λήξη της αναμέτρησης εξαπέλυσε ακραία φραστική επίθεση με ύβρεις και άσεμνες χειρονομίες προς τον Ποδοσφαιριστή της ομάδας μας Γιώργο Σαραμαντά στον οποίο απευθυνόταν με υβριστικές και απειλητικές φράσεις όπως «μ****πανο» και άλλες εκφράσεις τύπου «που σε γ….νε», κρατώντας παράλληλα τα γενετικά του όργανα.

Στην συνέχεια οι φωνές από τις ύβρεις του προς τους ποδοσφαιριστές της ίδιας του της ομάδας έφταναν μέχρι τα αποδυτήρια μας.

Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω ως γεγονότα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα ότι στην προσπάθεια να βρεθεί, από πλευράς του κυρίου Κούγια, κάποιο άλλοθι για την ήττα της ομάδας του χρησιμοποιήθηκε η φιλοξενία μας κάτι που είναι άτοπο και δεν προκύπτει από πουθενά, καθώς τόσο χθες όσο και σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση σεβόμαστε και προσέχουμε πάντα όλους εκείνους που φιλοξενούμε στο σπίτι μας.

Ως μεγαλοδικηγόρος και… μίρλας στις συνέπειες του λόγου του προτιμά να διαπράττει πειθαρχικά και ποινικά αδικήματα κατά παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων. Λυπούμαστε πάρα πολύ για τον συγκεκριμένο Κύριο.

Υ.Γ.: Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Γιώργος Σαραμαντάς –χωρίς το σκαμπό- έχει ύψος 1.75…