Επιστολή ΑΕΛ σε Περέιρα - Φούσεκ: «Τραγικός ο διαιτητής - δεν έβλεπε τίποτα!»

Επιστολή διαμαρτυρίας τόσο στον Μέλο Περέιρα όσο και στον Πετρ Φούσεκ έστειλε η ΠΑΕ ΑΕΛ κατά του διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλου. 

Επιστολή ΑΕΛ σε Περέιρα - Φούσεκ: «Τραγικός ο διαιτητής - δεν έβλεπε τίποτα!»

Η ΑΕΛ είχε πολλά παράπονα από τον διαιτητή Ιωάννη Παπαδόπουλο μετά τη χθεσινή ήττα(15/9) με 1-0 από τον Πανιώνιο στην Νέα Σμύρνη.

Η ομάδα του Αλέξη Κούγια το πρωί της Δευτέρας (16/9) έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας κατά του ρέφερι από τη Μακεδονία τόσο στον πρόεδρο της ΚΕΔ Μέλο Περέιρα όσο και στον εμπειρογνώμονα των FIFA - UEFA Πετρ Φούσεκ, στην οποία χαρακτηρίζει τον Παπαδόπουλο τραγικό αφού δεν σφύριξε τίποτα υπέρ της Λάρισας σαν να έκανε τα «στραβά μάτια».

Αναλυτικά η επιστολή της ΑΕΛ

Η ΠΑΕ ΑΕΛ παρακαλεί τον κ. Περέιρα, τα μέλη της ΚΕΔ και τον ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα των FIFA – UEFA κ. Φούσεκ να δουν το βίντεο του χθεσινού αγώνα μας με αντίπαλο τον Πανιώνιο και να αναλύσουν τις φάσεις, αυτές που ο, τραγικός δυστυχώς, Παπαδόπουλος έκανε πως δεν έβλεπε τα συνεχή φάουλ πάνω στον Ουάρντα στο πρώτο ημίχρονο, τις βρισιές του Σαραμαντά σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας, τις θεατρικές πτώσεις όλων των ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου, είτε για να κερδίσουν φάουλ είτε για να προκαλέσουν την κίτρινη κάρτα των αντιπάλων τους χωρίς να τιμωρούνται, όλα τα χτυπήματα επάνω στο Ουάρντα στο δεύτερο ημίχρονο που δόθηκαν τα φάουλ, αλλά δεν δόθηκαν κίτρινες κάρτες, την ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Ζίφκοβιτς και το ανύπαρκτο φάουλ που δόθηκε εις βάρος του, σε φάση που βρήκε την μπάλα ένα μέτρο μακριά από τον Τσιλούλη, ο οποίος πιθανότατα δασκαλεμένος, υποκρίθηκε τον τραυματία και προκάλεσε την αποβολή του Ζίφκοβιτς και τέλος την ακραία προκλητική συμπεριφορά όλου του πάγκου του Πανιωνίου, λες και έπαιζαν απέναντι στο μεγαλύτερο εχθρό τους, όταν σε κάθε φάση επιτίθεντο με φωνές και βρισιές στους ποδοσφαιριστές μας, ορμούσαν στον 4ο διαιτητή για να προκαλέσουν σφυρίγματα για ανύπαρκτα φάουλ, ανύπαρκτες κίτρινες και να τρομοκρατήσουν τους ποδοσφαιριστές μας, χωρίς να δεχθούν έστω και μία παρατήρηση είτε από τον διαιτητή, είτε από τον 4ο, είτε από τους παρατηρητές.