Φετφατζίδης όπως λέμε… Σιώπης!

Παίκτης που καθορίζει εν πολλοίς το παιχνίδι του Άρη και ήταν πρωταγωνιστής στις δύο πιο εμφατικές νίκες της ομάδας.

Φετφατζίδης όπως λέμε… Σιώπης!

Πέρσι λεγόταν Μανώλης Σιώπης. Φέτος λέγεται Γιάννης Φετφατζίδης. Ο Άρης δίνει ευκαιρίες, εμπιστεύεται και στηρίζει ποδοσφαιριστές που για κάποιους θεωρούνται ότι έχουν χάσει έδαφος και έχουν πέσει επίπεδο. Και αυτοί τον δικαιώνουν με πράξεις και δίνουν απαντήσεις στους κριτές.

Ο Άρης απέκτησε πέρσι τον παροπλισμένο Σιώπη, τον έκανε βασικό και αναντικατάστατο, τον έκανε διεθνή και τον έστειλε στην Αλάνιασπορ με συμβόλαιο πάνω από 2 εκατ. ευρώ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Άρης-Παναθηναϊκός 4-0: Τα γκολ στο Χαριλάου (vids, highlights)

Ο Σιώπης με την κιτρινόμαυρη φανέλα έκανε την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, εισέπραξε απίστευτη αγάπη, έδωσε πολλά μέσα στο γήπεδο και έφυγε σαν φίλος ακολουθώντας το επαγγελματικό ένστικτό του, αφού πρώτα επέστρεψε και στην Εθνική ομάδα και βοήθησε να επιστρέψει ο Άρης στην Ευρώπη.

Ο Σιώπης της σεζόν 2019-20 λέγεται Φετφατζίδης. Στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν δεν μπόρεσε να βγάλει στον αγωνιστικό χώρο όλα αυτά για τα οποία αποκτήθηκε, είτε με δική του ευθύνη, είτε όχι.

Καθορίζει εν πολλοίς το παιχνίδι του Άρη

Οι κίτρινοι όμως τον εμπιστεύτηκαν και του έδωσαν θέση στο φετινό ρόστερ. Ο Φετφατζίδης είναι βασικός, είναι παίκτης που καθορίζει εν πολλοίς το παιχνίδι του Άρη και ήταν πρωταγωνιστής στις δύο πιο εμφατικές νίκες της ομάδας του φέτος. Το 3-1 επί της Μόλντε εκεί όπου ο Άρης άγγιξε μια επική ανατροπή και το χθεσινό 4-0 επί του Παναθηναϊκού.

Μαγικό άγγιγμα

Για όσους το έχουν ξεχάσει, ο Φετφατζίδης είναι από τους λίγους παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα που έχει ένα μαγικό άγγιγμα με τη μπάλα. Με ή χωρίς δική του ευθύνη μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι έμεινε για ένα χρονικό διάστημα στάσιμος ή δεν τον ευνόησαν οι συνθήκες να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει.

Απίστευτο γκολ με κεφαλιά από τον Φετφατζίδη (vid)

Ο “Φέτφα” φέτος είναι ένας υπερχρήσιμος ποδοσφαιριστής για τον Άρη. Το γκολ που πετυχαίνει χθες με κεφαλιά, οι δύο ασίστ που μοιράζει και η μόνιμη απειλή για τον Παναθηναϊκό μαρτυρούν του λόγου το αληθές.

Μέσω του Άρη επέστρεψε στην Εθνική ομάδα, όπως συνέβη πέρσι με τον Σιώπη, και στο χέρι του είναι να συνεχίσει με τον ίδιο τρόπο, για να βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς να πετύχουν τους αγωνιστικούς στόχους τους και να γίνει μόνιμο μέλος με την γαλανόλευκη.